Kaupallinen yhteistyö Kirkkonummen Kukka

Kevät ja huhtikuu ovat edenneet vauhdilla. Ensi viikolla juhlitaan jo vappua ja toukokuun alkua. Huhtikuu on ollut aurinkoisine keleineen upea, silti toukokuu on joka vuotinen lempi kuukauteni, kun luonto ja kasvit puhkeavat jälleen vihreiksi. Sen lisäksi, että vapunvieton juuret ovat työväen juhlapäivässä, on vappu myös kevään ja ilon juhla. Sellainen hauska piristävä C-vitamiini poretabletti, jonka voi tiputtaa vesilasiin kuplimaan.

Vappu osaa aina yllättää, sillä yleensä se tulee vastaan jonkun työviikon päätteeksi, kuten tänäkin vuonna ensi viikon perjantaina. Vappuun kuitenkin kuuluu sellainen helppous ja rentous, mitä esimerkiksi ruokiin ja olemiseen tulee. Ruokien kanssa voi oikaista niin paljon kuin haluaa. Kaupasta löytyy valmiina nykyään vaikka mitä puolivalmista, joita tuunaamalla saa kivoja sormiruokia ja pikkupurtavia vappupiknikille mukaan tai omalla terassilla nautittaviksi.