Me lähdemme Danielin kanssa pääsiäispyrähdykselle Nizzaan. Haistelemaan keväistä tunnelmaa ja nauttimaan minilomasta ilman sen suurempia suunnitelmia tai to do -listoja. Olen jo aivan lähtökuopissa valmiina sanomaan hetkeksi arjelle heipat ja vaihtamaan maisemaan.

Tulen varmaan tiuhaan tahtiin päivittelemään kuvia reissustamme Instagram-tililleni, mutta muutoin jätän tietokoneenkin kotiin ja aion olla totaalisen offilla. Odotan aamulenkkejä Nizzan rantkaduilla, auringonpaisteen lämpöä kasvoilla, hyvää ruokaa, pitkiä kävelylenkkejä pitkin kaupungin katuja, tuoreita croissantteja, ehkä päiväreissua Monacoon ja vanhan kaupungin tunnelmaa.

Pienesti ajattelin shoppaillakin. Olen nimittäin koko alkuvuoden ollut menestyksekkäästi ostolakossa. Sen sijaan olen säästänyt shoppailupennoseni tätä matkaa varten. Jos siis kauniita kevätvaatteita ja värikkäitä treenivaatteita osuu kohdalleni, niin tällä kertaa on suuri todennäköisyys, että jotain päätyy mukaanikin.

Nizzaan on luvattu kaunista keväistä säästä ja + 15 asteen lämpöä. Harmaa pilvinen taivaskaan ei tosin meidän lomaamme pilaa. Pääasia, että pääsee täältä pyykkikoneen, tuttujen lenkkipolkujen, I-junan ja arkirutiinien keskeltä hetkeksi muualle. Vaihtamaan maisemaa.

Ihanaa pääsiäistä, nauttikaahan olostanne mitä teettekin! :)

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

  1. Karoliina 24.3.2016 at 13:20 - Reply

    Oi, ihanaa ja rentouttavaa lomaa Hilla!! <3 Nizza on kyllä super kiva kevätkohde! :) Rantalenkkeilyt maistuu varmasti ja sen päälle croissantit jossain ihanassa rantakahvilassa! :) Nauttikaa!!

    • Hilla 2.4.2016 at 09:42 - Reply

      Se oli juurikin niin, lenkkiä ja päälle roisanttia! :) Oli kiva matkakohde, kivan pieni kaupunki, mutta kuitenkin kaikkea löytyi. Mukavaa viikonloppua!

Seuraa Instagramissa