Tasaisin väliajoin syöminen kannattaa, kyllä vain. Monestakin syystä. Ajattelin kirjoittaa tästä aiheesta siitä syystä, että sain/jouduin eilen omaa tyhmyyttäni kokemaan sen olon, kun ei ole syönyt moneen tuntiin ja ajatuskin alkaa jo katkeilla, kun verensokeri on niin matalalla.

Musta tulee vieläpä kiukkupussi, jos en syö säännöllisesti. Eilen olin onneksi yksin matkassa, joten kukaan ei joutunut matalan verensokerin aiheuttaman kireyteni kohteeksi. Hyvä niin!

Mutta miksi minä en sitten syönyt eilen kunnolla? Tasaisin väliajoin, säännöllisesti. Siksi, koska en ollut suunnitellut syömisiäni etukäteen, enkä halunnut maksaa Tukholman lentokentällä 10 kruunua eli reilua kymmentä euroa juustosämpylästä. Ihan periaatteesta en maksa yhdestä sämpylästä noin kauheaa hintaa. Seuraavat vaihtoehdot olisivat olleet Max-pikaruokaravintolan hampurilaiset tai 7elevenin nakki-hotdog.