Viikko on alkanut aurinkoisissa fiiliksissä ja näyttää sellaisena myös jatkuvan. Ihanaa. Istuskelen parhaillaan kahvilassa, jonne tulin hetki sitten suoraan duunista. Kotona olisi odottanut perus tiistain ruuanlaitto, mutta tällä kertaa tämä kokki päätti laiskotella ja ottaa hieman mutkia suoremmiksi. Istahdin teatteriin, tilasin katkarapu-lohi-salaatin, selailen kaikessa rauhassa lemppariblogejani ja nautin hetken vaan siitä, että tässä on just hyvä näin. Aina ei vaan jaksa, eikä tarvikaan jaksaa. Mun mielestä on tärkeää, että osaa tehdä toisinaan myös arkesta luksusta, tai ainakin vähän parempaa. Mitä se sitten kulloinkin on. Tänään se oli tämä Teatterin ravintolan ihana salaattidinneri ja hetki aikaa olla vaan.

Tällä viikolla ohjelmassa olisi ollut huomenna starttaava Helsinki Street Teamin järjestämien juoksutreenien ensimmäinen kerta. Minä kuitenkin joudun jättäytymään pois, koska leivoin viikonlopun hiihtolenkillä jalkapöytäni niin solmuun ja juntturaan, että parhaillaan käveleminenkin sattuu. Ei siis hyvä ollenkaan, mutta päätin olla panikoitumatta tästä vammasta. Ehdin jo toki googlettaa kaikki rasitusmurtumat ja hermopinteet, mutta onneksi Daniel lohdutti mua ja muistutti, että olen hiihtänyt tänä talvena suhteellisen vähän ja ehkäpä jalka ei nyt vaan tykännyt siitä. Vapaata hiihdettäessä jalkaan tulee aikamoinen kiertoliike ja nyt tuntuu, kuin jalkapöytäni olisi jonkinlaisessa lukossa. Seuraavan kerran menenen juoksulenkille vasta sitten, kun jalka on oireeton ja tuntuu hyvältä. Toivottavasti vamma ei vielä kovin kauaa.

Yritän tässä itse ainakin nopeuttaa paranemista hieronnalla, venyttelyllä ja jalkaterän ja nilkan mobilisoinnilla. Eiköhän se tästä, vaikkakin onhan vammat himoliikkujalle aina kuin isku vasten kasvoja. Varsinkin tällaisina päivinä kun keli on kuin morsian ja voisi työpäivän jälkeen lähteä lenkkipoluille nauttimaan kevätauringosta. Noh, onneksi pyöräkin on keksitty. :)

Arvoin eilen myös liput Aurajoen Yöjuoksuun. Järjestin perjantaina blogini ja Instagramini seuraajille arvonnan, jonka palkintona oli kaksi ilmaista lippua Aurajoen Yöjuoksuun. Tällä kertaa arpaonni suosi Seliina Takkista ja hänen kaveriaan. Paljon onnea! Sainkin  Selinan kiinni jo Instagramissa, ja hoidamme ilmoittautumisen kuntoon. :)

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog