Tästä tulee hyvä päivä, halusin vain tulla sanomaan sen täällä blogissa. Eilen kävin ihanassa Lumiannassa kasvohoidossa, ja voi miten ihanaa se taas olikaan. :) Ihoni on taas hieman villinä, mutta oikealla ruokavaliolla ja fiksulla hoidolla yritän saada sen kesäksi kuntoon. Veden juontiakaan ei pidä unohtaa ja siitä yritän itseäni kovasti muistutella. Töissäkin minulla on työpöydällä vesipullo lähettyvillä, jotta tulisi päivän aikanakin juotua riittävästi. Sain Lumiannasta hyviä vinkkejä kesämeikkiin ja ihonhoitoon, jaan niitä täällä blogissa huomenna.

Juoksutreenit ja lenkit ovat tähän aikaan vuodesta ihan parhautta. Olen niitä täällä blogissakin ylistänyt jo moneen kertaan, mutta niin se vain on. Olen itse kevään lapsi, syntynyt toukokuun lopussa ja kevät on ehdottomasti mun lemppari vuoden aika.

Tänään aamulla kello oli kuuden jälkeen herättämässä ja tällä kertaa herääminen oli jopa helppoa. Menin illalla jo hyvissä ajoin nukkumaan, joten aamulla lenkille lähteminen kävikin yllättävän helposti. Tein lyhyen ja kevyen, mutta niin rahoittavan ja virkistävän aamulenkin raikkaassa ilmassa linnun laulua kuunnellen. Aamulenkin jälkeen on ihana tulla sisälle, keittää puuro ja kahvi ja aloittaa päivään valmistautuminen freesinä suihkun jälkeen.

Toinen pakarani on hieman vihoitellut juoksussa, joten tänään illalla menen joogaan. Jos aktiivinen venyttely ja vahvistavat liikkeet auttaisivat. Toivottavasti!

Huomenna vuorossa olisi Töölönlahden rannalla yritysmaratonviesti, joka starttaa klo 13. Yhteensä Töölönlahtea juostaan 19 kertaa ympäri, eli siis yksi kierros on 2,2 km ja koko matkaksi kertyy siten maratoni. Mulla olisi luvassa kaksi kierrosta. Saa nähdä, miten huomenna irtoaa hieman reippaampi juoksu. Onko muita tulossa? Jos on, niin tapaamisiin ehkä Yritysmaratonviestissä. :)

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Seuraa Instagramissa