Viikonloppu fiiliksissä!

Ihanaa alkavaa viikonloppua! Me ollaan suuntaamassa mökille viikonlopun viettoon tänään. Töiden jälkeen käyn pikaisella juoksulenkillä, pakataan ja sitten suunnataan auton nokka kohti Savitaipaletta. Suunnitelmissa olisi ainakin mökkipihan laittoa ja mökin kesäkuntoon laittoa, mutta tietenkin mukaan mahtuu myös treeniä, hyvää ruokaa, retoa yhdessäoloa ja tietenkin paras eli mökkisauna.

Kesämökissä on parasta ehkäpä juuri se puusaunan lämmitys, tulen loimun ihmettely ja saunan tuttu tuoksu talven jälkeen. Ja mökin rannasta avautuva järimaisema. Aion myös heittää talviturkkini vielä tänään. Viis vaikka vesi olisi kylmää.

Huomenna ajattelin, että voisin vielä yrittää tehdä vähän pidemmän juoksulenkin poluilla. Viikon päästä edessä on Jukolassa Venlojen viestin avausosuus, jossa pitäisi metsässä jaksaa suunnistaa 7 kilometriä. On siis testattava nyt viikonloppuna, että vieläkö mamma jaksaa painaa raskaudesta huolimatta vähän rankemman lenkin vai ottaako sitten ensi viikolla Venloissa iisimmin. Kilpailuvietti on vaan siitä paha, että kun saan numerolapun rintaan, niin sitten se on menoa. 😀

Ihanaa viikonloppua sinne, onko teillä jotain suunnitelmia? Ja onko muita, jotka on tulossa viikon kuluttua Lappeenrantaan Jukolan viestiin tai Venlojen viestiin suunnistamaan?

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

 

0

You may also like

11 kommenttia

 1. Moi Hilla! Oon lukenu sun blogia jo jonkin aikaa mutta nyt vasta kommentoin. Hauskaa että löysin sen itseasiassa, koska oon suunnistanut sun kilpakumppanina moooonissa kisoissa pienenä (D12 tms.)! Vuorotellen menestyttiin kisoissa 🙂 lopetin aika pian sen jälkeen suunnistuksen (valitettavasti – teini-ikä, muut asiat alkoi kiinnostaa), mutta nyt oon löytänyt sen uudestaan, ja mulla on myöskin edessä Venlojen avaus viikon päästä. Saas nähdä miten likalle käy…Kiitos inspiroivasta blogista, paljon onnea beben johdosta ja tsemppiä niin Venloihin kuin myös tulevaisuuteen!

  0
  1. Moikka Mari!
   Ompas hauska tarina, että muistat mut lapsuuden suunnistuskisoista. On niistä aikaa, mutta hienoja ja ihani aikoja olivatkin. Kesät ja kisat ja varsinki rastiviikot olivat lapsena niitä parhaita juttuta suunnistuksen parissa. 🙂 Näki kavereita ja sai olla pihalla ja uusissa paikoissa. Kiva kuulla myös, että olet nyt itse uudelleen innostunut suunnistuksesta ja löytänyt hyvän lajin pariin. 😉 Iso peukku siitä. Kiva kun kommentoit, mielenkiinnola kuulisin, miten olet löytänyt blogiini. 🙂 Kiitos tsempeistä, teen varmaan venloista juttua ja raporttia tänne blogiinkin sitten. -Hilla

   0
 2. Eilen olin töissä ja se kohta kun tajusin ettei olekaan perjantai oli aika murskaava 😀 Noh tällaista se välillä on, pitää koettaa vaan jaksaa huomenna taas painaa duunia vähä lyhyemmän viikonlopun voimin 😉 Tänään salia ja illalla pidempää lenkkiä, muuten taitaa olla päivä pyhitetty ruoan laitolle ja blogimaailmalle!

  0
  1. hahaha. Välillä voi tosiaan mennä pahasti päivissä sekaisin. 😀 Iloa sun treeneihin ja mukava kun kävit kommentoimassa ja linkkaamassa myös oman blogisi, niin pääsin tutustumaan, että kuka siellä ruudun toisella puolen on. Kivaa päivää! <3 Hilla

   0
 3. Tsemppiä Venlojen viestiin!
  Mulla luvassa Venloissa ankkuriosuus ja Jukolassa kolmas osuus. Jee 😀 Suunnistus on ihan huippua!
  -Eija-

  0
  1. Heippa Eija ja kiitos tsempeistä ja sinne myös takaisin isot tsempit! 🙂 Sulla kunnon rupeama edessä. Voimia ja hyvät tankkaukset sitten Venlojen jälkeen, että jaksat painaa vielä Jukolassa. Kiva myös kun linkkasit oman blogisi, niin pääsin tutustumaan. 🙂 Ja tosiaan, suunnistus on ihan huippua! <3 Hilla

   0
 4. Onnea matkaan. Mä en ole ikinä suunnistanut, osuin vaan jotakin kautta tänne sun blogiin.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  0
 5. Samaa osuutta mennään huomenna. Tosin sä näköjään starttaat aika paljon edempää, mä oon 1171, mikä sopiikin oikein hyvin, on liikunnat keskittynyt niin paljon esim. sun blogin lukemiseen. 😉 Eli kävelylinjalla varmaankin joudun toteuttamaan. Mutta tärkeintä on olla viivalla.

  0
  1. Heippa Katja! Hieno kuulla, että täällä on suunnistajia blogin lukijoina. 🙂 Miten sun Venla-osuus meni? Ja jep, ei sillä vauhdilla niin väliä. Pääasia, että on mukana. 🙂

   0
   1. Ihan mukavasti meni, sain jopa heti alussa olla aika kauan yksin kun kiersin tosi reilusti oikealta ykköselle. Hiljakseen rasti rastilta ilman pummeja maaliin eli tavoite täyttyi.

    0
    1. Kiva kuulla. 🙂 Oma tavoite täyttyi niin se on pääasia. Ja täytyy sanoa, että aika hyvä jos melkein yksin sait ykköselle painella. Minä en. 😀 hehehe Mukavaa viikon jatkoa!

     0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *