Ihanaa alkavaa viikonloppua! Me ollaan suuntaamassa mökille viikonlopun viettoon tänään. Töiden jälkeen käyn pikaisella juoksulenkillä, pakataan ja sitten suunnataan auton nokka kohti Savitaipaletta. Suunnitelmissa olisi ainakin mökkipihan laittoa ja mökin kesäkuntoon laittoa, mutta tietenkin mukaan mahtuu myös treeniä, hyvää ruokaa, retoa yhdessäoloa ja tietenkin paras eli mökkisauna.

Kesämökissä on parasta ehkäpä juuri se puusaunan lämmitys, tulen loimun ihmettely ja saunan tuttu tuoksu talven jälkeen. Ja mökin rannasta avautuva järimaisema. Aion myös heittää talviturkkini vielä tänään. Viis vaikka vesi olisi kylmää.

Huomenna ajattelin, että voisin vielä yrittää tehdä vähän pidemmän juoksulenkin poluilla. Viikon päästä edessä on Jukolassa Venlojen viestin avausosuus, jossa pitäisi metsässä jaksaa suunnistaa 7 kilometriä. On siis testattava nyt viikonloppuna, että vieläkö mamma jaksaa painaa raskaudesta huolimatta vähän rankemman lenkin vai ottaako sitten ensi viikolla Venloissa iisimmin. Kilpailuvietti on vaan siitä paha, että kun saan numerolapun rintaan, niin sitten se on menoa. :D

Ihanaa viikonloppua sinne, onko teillä jotain suunnitelmia? Ja onko muita, jotka on tulossa viikon kuluttua Lappeenrantaan Jukolan viestiin tai Venlojen viestiin suunnistamaan?

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

 

 1. Mari 10.6.2016 at 16:16 - Reply

  Moi Hilla! Oon lukenu sun blogia jo jonkin aikaa mutta nyt vasta kommentoin. Hauskaa että löysin sen itseasiassa, koska oon suunnistanut sun kilpakumppanina moooonissa kisoissa pienenä (D12 tms.)! Vuorotellen menestyttiin kisoissa :) lopetin aika pian sen jälkeen suunnistuksen (valitettavasti – teini-ikä, muut asiat alkoi kiinnostaa), mutta nyt oon löytänyt sen uudestaan, ja mulla on myöskin edessä Venlojen avaus viikon päästä. Saas nähdä miten likalle käy…Kiitos inspiroivasta blogista, paljon onnea beben johdosta ja tsemppiä niin Venloihin kuin myös tulevaisuuteen!

  • Hilla 14.6.2016 at 13:24 - Reply

   Moikka Mari!
   Ompas hauska tarina, että muistat mut lapsuuden suunnistuskisoista. On niistä aikaa, mutta hienoja ja ihani aikoja olivatkin. Kesät ja kisat ja varsinki rastiviikot olivat lapsena niitä parhaita juttuta suunnistuksen parissa. :) Näki kavereita ja sai olla pihalla ja uusissa paikoissa. Kiva kuulla myös, että olet nyt itse uudelleen innostunut suunnistuksesta ja löytänyt hyvän lajin pariin. ;) Iso peukku siitä. Kiva kun kommentoit, mielenkiinnola kuulisin, miten olet löytänyt blogiini. :) Kiitos tsempeistä, teen varmaan venloista juttua ja raporttia tänne blogiinkin sitten. -Hilla

 2. Lemmi 12.6.2016 at 09:32 - Reply

  Eilen olin töissä ja se kohta kun tajusin ettei olekaan perjantai oli aika murskaava :D Noh tällaista se välillä on, pitää koettaa vaan jaksaa huomenna taas painaa duunia vähä lyhyemmän viikonlopun voimin ;) Tänään salia ja illalla pidempää lenkkiä, muuten taitaa olla päivä pyhitetty ruoan laitolle ja blogimaailmalle!

  • Hilla 14.6.2016 at 13:22 - Reply

   hahaha. Välillä voi tosiaan mennä pahasti päivissä sekaisin. :D Iloa sun treeneihin ja mukava kun kävit kommentoimassa ja linkkaamassa myös oman blogisi, niin pääsin tutustumaan, että kuka siellä ruudun toisella puolen on. Kivaa päivää! <3 Hilla

 3. Eija 13.6.2016 at 08:46 - Reply

  Tsemppiä Venlojen viestiin!
  Mulla luvassa Venloissa ankkuriosuus ja Jukolassa kolmas osuus. Jee :D Suunnistus on ihan huippua!
  -Eija-

  • Hilla 14.6.2016 at 13:20 - Reply

   Heippa Eija ja kiitos tsempeistä ja sinne myös takaisin isot tsempit!