Perjantai on paras ja sen kunniaksi tällä kertaa 15 faktaa minusta. Tässäpä niitä:

1. Rakastan to do -listojen tekemistä ja sitä fiilistä kun saa vetää yli tehdyn työn.

2. Omistan surkean nimimuistin. Kasvomuistini on sen sijaan priimaa!

3. Tarvitsen tasaisin väliajoin aikaa vain olla. Kesälomalla kun painettiin tukka putkella paikasta toiseen, oli lopulta ihana tulla takaisin kotiin ja omiin nurkkiin.

4. Innostun asioista todella, todella helposti.

5. Juoksu on rakas harrastukseni, mutta en ole silti koskaan juossut 42 kilometrin maratonia. Pisin lenkkini on 29 kilometriä.

6. Minusta on super ihanaa kun joku hieroo tai rapsuttaa minua – voisin olla siinä ikuisuuden.

7. En osaa laskea nopeasti ikää, jos joku ilmoittaa olevansa vaikka -73 syntynyt. Aina menee yhtä kauan miettiessä.

8. En ole koskaan vaihtanut vaippaa, ainakaan niin että muistaisin. Kohta pääsee onneksi tositoimiin. ;)

9. Unelmoin usein yrittäjyydestä, vaikka tiedostan myös sen miinuspuolet. Innostava ja kiinnostava työ markkinoinnin ja viestinnän parissa tulee varmasti jatkumaan sitten mammaloman jälkeenkin, jossain muodossa.

10. Minuun on nyt 27-vuotiaana iskenyt pakastaja-Elvi. Haluan hamstrata pakkasen täyteen marjoja talven varalle. Mikään ei voita aamupuuroa itsepoimituilla mustikoilla. Tämän kesän saldo on 30 litraa mustikkaa.

11. Valitsen irtokarkkipussiini lähinnä toffeeta, suklaata ja salmiakkia. En lähes koskaan ota hedelmäkarkkeja, ne maistuvat pesuaineelle.

12. En pelkää lentämistä, mutta en silti pidä nousuista ja laskuista. :D

13. Minulla on paha tapa jättää kahvikupin pohjalle aina pari senttiä kahvia, jonka sitten kylmänä heitän pois. Nyt raskauden aikana tosin kahvi ei ole maistunut lähes ollenkaan.

14. Pyykkien pesu ja viikkaus on parasta. Kotihommien aatelia. Imuroinnin jätän mieluummin muille, siinä tulee aina kauhea hiki ja imuri jysähtelee päin seiniä, kun vedän sitä perässäni.

15. Perinteiset kotiruuat voittaa mun mielestä usein trendi- ja hifistelyruuat. Poronkäristys ja kaalilaatikko, onko niiden voittanutta.

Hupia perjantaipäivää sinne! Ja lopuksi kerrottakoon, että blogini on muuttamassa uutteen blogikotiin ensi viikon aikana. Siitä kerron lisää piakkoin, kunhan asiat vielä etenee hieman pidemmälle. :)

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

 1. essiel 19.8.2016 at 23:44 - Reply

  Samaistun ykköskohtaan! Etenkin töissä listat on suuressa käytössä, välillä tuntuu kuin aivot olisi pumpulia ja asiat unohtuu samantien.. :-D
  http://www.lily.fi/blogit/essiel

  • Hilla 23.8.2016 at 08:38 - Reply

   Joo, sama mulla. Töissä listata käytössä, mutta myös kauppalistat, tai tehtävät kotihommalistat usein käytössä. :) Sitten niitä asioita ei tarvi pitää mielessä, kun saa laittaa ne rauhassa jonnekin ylös.

 2. Jossu 22.8.2016 at 15:21 - Reply

  Nää listat on aivan mahteja koska niistä toteaa (aivan liian usein), ettei ole ainoa jolla on mitä kummallisimpia ideoita ja tapoja :D haha! Tästä ainakin tunnistan itseni KAIKISTA muista kohdista paitsi kohdista 8,9 ja 14 :D Että mietein jo, että koska juodaan kahvit kun ollaan niin great minds think/act alike! :D Mulla vaan on tämä huimaus-hömpötys niin pahana, ettei Helsinkiin ole tulemista – muuten lähettäis vaikka kävelylenkille sinun ja ihanan masusi kanssa ;)

  • Hilla 23.8.2016 at 08:37 - Reply

   Hehe! Superia. :) Tällaiset listat kyllä paljastaa helposti ihmisissä samankaltaisuuksia. Jos olo helpottaa, niin tervetuloa Helsingin suuntaan ja sovitaan ihmeessä treffit. Olis kiva tavata ihan oikeassakin elämässä! Ihanaa päivää sinne. <3