Mitä kaikkea viime viikko piti sisällään? Ajattelin listata viime viikon parhaat teille tällä kertaa viikkokatsauksen muodossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras lenkki tehtiin merimaisemissa Itä-Helsingissä. Omat kotinurkat on jo moneen kertaan koluttu ja osaan melkeinpä jokaisen kinttupolun ja ulkoilureitin lähistöltämme. Otimme siis kartan kauniiseen käteen, etsimme sopivan kohteen ja sitten vain auton nokka sitä kohti. Ajoimme tällä kertaa Laajasaloon lähelle Santahaminan siltaa ja teimme siellä puistossa rauhallisen tunnin kävelylenkin – ihan uusissa maisemissa. Tykkäämme myös leikitellä ajatuksella: ”mistä ostamme seuraavan asuntomme?” ja siksi myös toisinaan ajelemme erilaisiin paikkoihin Helsingissä ja lähialueilla ja pohdimme, ”voisiko täällä asua”. Laajasalossa oli mukavat lenkkimaisemat, mutta sijainniltaan se ei päässyt meidän seuraava koti -listalla. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras juoma on ollut flunssan paranteluun luonnonmukainen Revive me valkoinen tee. Tämä tarttui mukaan Ruohonjuuresta, vaihtelu virkistää teen mauissakin. Alkuraskaudessa en voinut sietää edes kahvin hajua moneen kuukauteen. Nyt loppuraskaudessa kahvi on taas alkanut maistua, mutten ole juonut puolta kuppia enempää päivässä. Joka päivä en sitäkään. Tuntuu mukavalta olla riippumaton kahvista, kun ennen se kuului kuvioon joka aamu. Nyt voin sanoa nautiskelevani kahvilla vaikkapa hyvän leivoksen ja jäätelön seurana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras hemmottelu oli vanilja appelsiini himalajansuolavartalokuorinta. Ison mahan kanssa ei enää viime metreillä uskalla mennä varatalohoitoihin tai uimahalliin, vaikka ajatus tuntuisi ihanalta. Sen sijaan kotona on mukava tehdä esimerkiksi jalkahoitoja tai kuoria iho herkullisen tuoksuisella luomutuotteella. Suosittelen kokeilemaan kotiSPAata! Vielä parempi, jos saat puolisosi tai kaverisi hemmottelemaan sinua – vaikka sitten vastapalveluna sama toisinpäin. :)