Viikkokatsaus

Mitä kaikkea viime viikko piti sisällään? Ajattelin listata viime viikon parhaat teille tällä kertaa viikkokatsauksen muodossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras lenkki tehtiin merimaisemissa Itä-Helsingissä. Omat kotinurkat on jo moneen kertaan koluttu ja osaan melkeinpä jokaisen kinttupolun ja ulkoilureitin lähistöltämme. Otimme siis kartan kauniiseen käteen, etsimme sopivan kohteen ja sitten vain auton nokka sitä kohti. Ajoimme tällä kertaa Laajasaloon lähelle Santahaminan siltaa ja teimme siellä puistossa rauhallisen tunnin kävelylenkin – ihan uusissa maisemissa. Tykkäämme myös leikitellä ajatuksella: ”mistä ostamme seuraavan asuntomme?” ja siksi myös toisinaan ajelemme erilaisiin paikkoihin Helsingissä ja lähialueilla ja pohdimme, ”voisiko täällä asua”. Laajasalossa oli mukavat lenkkimaisemat, mutta sijainniltaan se ei päässyt meidän seuraava koti -listalla. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras juoma on ollut flunssan paranteluun luonnonmukainen Revive me valkoinen tee. Tämä tarttui mukaan Ruohonjuuresta, vaihtelu virkistää teen mauissakin. Alkuraskaudessa en voinut sietää edes kahvin hajua moneen kuukauteen. Nyt loppuraskaudessa kahvi on taas alkanut maistua, mutten ole juonut puolta kuppia enempää päivässä. Joka päivä en sitäkään. Tuntuu mukavalta olla riippumaton kahvista, kun ennen se kuului kuvioon joka aamu. Nyt voin sanoa nautiskelevani kahvilla vaikkapa hyvän leivoksen ja jäätelön seurana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras hemmottelu oli vanilja appelsiini himalajansuolavartalokuorinta. Ison mahan kanssa ei enää viime metreillä uskalla mennä varatalohoitoihin tai uimahalliin, vaikka ajatus tuntuisi ihanalta. Sen sijaan kotona on mukava tehdä esimerkiksi jalkahoitoja tai kuoria iho herkullisen tuoksuisella luomutuotteella. Suosittelen kokeilemaan kotiSPAata! Vielä parempi, jos saat puolisosi tai kaverisi hemmottelemaan sinua – vaikka sitten vastapalveluna sama toisinpäin. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras ruoka oli niinkin yksinkertainen kuin kinkkupiirakka, jonka leivoin jääkaapin ”jämistä”. Meillä oli jäänyt kaapiin muun muassa parsakaalia, kinkkua, selleriä, pekonia, juuston känttyjä. Niiden seuraksi tein täysjyväisen piirakkapohjan sekä kermaviilistä, munista ja lorauksesta kermaa maistuvan kuorrutteen. Piirakka oli uunissa 40 minuuttia ja siitä tuli mehevän maukas. Mausteeksi laitoin tuoretta oreganoa ja timjamia. Suolaiset piirakat kuuluvat joillain tavalla syksyyn. Lämmintä ja täyttävää sunnuntai-iltana. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras fiilistely oli syntyvän vauvan tavaroiden järjestely. Okei, olen tehnyt sitä jo monta viikkoa, mutta ainahan sen kaapin voi järjestää VIELÄ kerran uudelleen Ja ainahan niitä pikkuvaatteita voi ihastella ja viikata vähän lisää. 😉 Pienet söpöt vaatteet odottavat kaapissa käyttäjäänsä ja erityisesti odotan, että pääsen laittamaan tuhisijan vauvan pesään, joka on niin söpö. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras hedelmä on ollut satsuma. Mandariinit, satsumat ja klementiinit ovat tällä hetkellä parhaimmillaan ja kannan niitä kaupasta kotiin joka kerralla. Syön niitä välipalaksi vaikkapa siinä kohtaa kun maha kurnii, mutta ruoka ei ole vielä valmista. Sillä saa siirrettyä pahimman nälän ja nautittua sitten ruuan rauhassa ilman suden nälkää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras väri on ollut ruska. Vaikkei se väri olekaan. Kaikki nuo kauniit murretut punaisen, keltaisen, oranssin, vihreän ja ruskean sävyt. Niissä on jotain rauhoittavaa ja lempeää. Kesä kääntyi syksyksi tänäkin vuonna ja maisema muuttaa väriään. Kävelylenkeillä olen viime viikot hengitellyt raikasta ilmaa ja katsellut, miten puut vaihtaa sävyään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras matkakuume on liittynyt sairaalakassin pakkaamiseen. Nyt sairaalakassi odottelee valmiina tuolla olohuoneen nurkassa, huutaen välillä: ”milloin lähdetään!” En ole osannut vastata sairaalakassille, että milloin lähdetään, mutta eiköhän se kohta reissuun pääse. Matkakuume kutkuttelee jo selvästi. Kassissa on minulle vaihtovaatteita, hygieniatarvikkeet, vauvalle kotiintulovaatteet, lämmintä päällepantavaa, vauvalle peitto, villasukat, kamera, puhelimen laturi, juomapullo ja vähän evästä minulle ja D:lle. Me asumme niin lähellä sairaalaa, että Daniel voi myös tulla hakemaan kotoa jotain, jos on päässyt unohtumaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras paikka on ollut kotisohva. Flunssaisena ja kuumeisena olen viettänyt tässä harmaalla sohvalla rötväten monen monta tuntia selaillen huonoja ja parempia tv-ohjelmia, kirjoitellen blogia, lukien kirjaa, Yle-areenasta dokumentteja katsellen ja niitä teekupposia siemaillen. Päällä on ollut mukavat kotivaatteet. On siis tullut oltua, nukuttua ja levättyä. Flunssa alkaa olla kohta poissa, joten minäkin valmis synnytyspuuhiin. Sellainen oli viime viikko. Saa nähdä mitä tämä viikko tuo mukanaan. <3

Heitän samalla haasteen muille bloggaajille kirjoittaa tästä viikosta sinun näköinen viikkokatsaus.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

 

 

0

You may also like

4 kommenttia

 1. Hei olipa kiva postaus! Toi homeSPA tuli käyttöön heti eilen, vitsi että olin unohtanut miten paljon kaikkia purnukoita multa löytyykään 😀 ja täälläkin on varsin odottava tunnelma, sairaalakassi on nököttänyt eteisessä jo tovin 😉

  0
  1. Jes, kiva kuulla. 🙂 Ja hienoa, että sielläkin hemmoteltu itseä ja otettu homespa käyttöön. Mullakin kaapit täynnä kaikenlaista purnukkaa, joita tullee käyttäneeksi LIIAN harvoin. 😀 Tsemppiä odotukseen, tulispa nämä jo pian. <3

   0
 2. Kiva postaukseen ☺mistä teidän ihana ruokapöytä ja tuolit on hankittu?

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *