Edellisessä postauksessa kirjoitin mitä minun ja meidän alkuvuoteen kuului tammikuusta kesäkuuhun 2016. Tässä postauksessa jatkan loppuvuoden kuulumiset. :)

Heinäkuu

heinakuu

heinakuu-6

Heinäkuussa lomailimme kuukauden. Kotona emme kovin montaa päivää ehtineet olla. Mökkeilimme Savitaipaleella ja Pietarsaaressa, näimme kavereita ja sukulaisia sekä molempien perheitä. Teimme myös kesäreissun Ruotsiin, koska raskauden takia emme voineet enää sen pidemmälle lähteä. Tai saa sitä kai lentää raskaana melko pitkäänkin, mutta sitten lentoyhtiöt vaativat lääkärintodistuksen. Me ajattelimme, että parempi pysyä maan pinnalla, jos ei ole pakko lentää. Menimme Vaasasta lautalla yli Uumajaan, Ruotsiin, ajoimme rannikkoa pitkin etelää kohti Tukholmaan pysähtyen yhdeksi yöksi hotelliin matkalla. Reissulla ei ollut sen kummempaa tarkoitusta, nautimme aurinkoisesta säästä, kävimme lenkkeilemässä luonnonpuistoissa, shoppailimme Pohjoismaiden suurimmassa kauppakeskuksessa Mall of Scandinaviassa, söimme hyvin ja kunhan vain olimme. Tukholmasta tulimme sitten laivalla takaisin Helsinkiin ja meillä oli auto mukana reissussa. Olen aina kesälomalla halunnut lähteä jonnekin. Mielestäni loma tuntuu enemmän lomalta kun vaihtaa maisemaa.

Ainiin ja kuten ensimmäinen kuva kertoo. Sain heinäkuussa 7,14 kiloisen kuhan. Olen siitä edelleenkin ylpeä. hehe. Vaikka Daniel on kalastanut koko ikänsä, ei hän ole ikinä saanut noin isoa kuhaa. Minua on aina kutsuttu Danielin kalastusharrastuksen takia kalamuijaksi, ja nyt ihan syystäkin. ;)

Elokuu

elokuu

elokuu-4

Elokuussa minut yllätettiin ihan olan takaa babyshowereilla. Ystäväni oli kerännyt kavereitani ja perhettäni kasaan ja vietimme ihanan illan Hollolassa, minun vanhempieni kotona. Muisteltiin vanhoja ja naurettiin paljon. En kaikista jenkkilästä tulleista tavoista niin pidä, mutta babyshowerit ovat kyllä mukava tapa muistaa tulevaa äitiä. Treenasin elokuussa vielä aika paljon, mutta helteisinä päivinä muistan vauvamahan alkaneet ensimmäistä kertaa tuntua isolta.

Syyskuu

syyskuu2

Syyskuun ensimmäisenä päivänä alkoi äitiyslomani. Siinä vaiheessa alkoi tode