selma-2-kk-3

vauva-2-kk-4

Tervehdys, olen nyt 2 kuukautta vanha vauva ja kasvan kovaa vauhtia. Viimeksi kirjoitin terveiset kun olin 1 kuukautta vanha.

Olen tähän saakka kasvanut vain äidin maidolla ja aion jatkaa saman maitobaarin asiakkaana vielä jonkin aikaa. Tavoitteena ainakin puoli vuotta, varmaan pidempäänkin. Se valkoinen juoma vaan on niin hitsin hyvää. Äidiltä sitä on tullut alusta asti tosi paljon, joskus sitä suihkuaa niin paljon, että minun on vaikea juoda, koska sitä tulee suuhuni niin kovalla paineella.

Olen tehnyt isän ja äidin kanssa paljon vaunulenkkejä ja tykkään olla vaunuissa. Minua alkaa lähes aina väsyttämään vaunuissa. Raikas ilma vaan tekee niin hyvää. Isän kyydissä olen mennyt pisimmän lenkkini, 20 km. Iskä juoksi.

Syön tuttia, siitäkin tykkään tosi paljon, mutta olen vielä aika huono pitämään sitä suussani. Se tippuu usein pois suustani, enkä vielä osaa laittaa sitä takaisin. Onneksi äiti auttaa tutin monta kertaa päivässä takaisin suuhuni. Myös itkuisena minä usein rauhoitun, kun saan tutin suuhuni.

Hoitopöytä on yksi parhaita paikkoja. Siellä olen vaihtamassa vaippaa useamman kerran päivässä, hymyilen ja nauran samalla. Joku on laittanut kivan soittorasian sinne sekä leppäkertun kuvan, niitä katselen ja kuuntelen.

Olen oikea vesipeto, kylpeminen on yksi lempi puuhistani. Polskin, räpiköin ja huudan ilosta, kun saan mennä kylpyyn. Tykkään myös, että vesi on riittävän lämmintä. Kylmästä vedestä en nimittäin tykkää ollenkaan, sitten huudan. Joku on joskus vahingossa pessyt peppuani kylmällä vedellä ja se ei ollut mukavaa.

Tiedän jo aika hyvin milloin on päivä ja yö. Öisin nukutaan ja niin nukun minäkin. Paitsi illalla en aina haluaisi mennä nukkumaan, olisi kivempi valvoa. Silloin vähän itkeskelen. Mutta sitten kun nukahdan, nukun ihan aamuun saakka. Syön yöllä 2-3 kertaa. Saan nukkua äidin ja isin välissä, se on parasta.

Olen käynyt elämäni aikana pari kertaa kaupungilla ja siellä on ollut mukavaa. Silloin sain syödä sovituskopissa ja sekin sujui hyvin. Yleiset vauvanhoitohuoneet eivät ole minun makuuni, käymme niissä vain jos on ihan pakko. Enimmäkseen olemme kuitenkin olleet kotona, tutuissa ja turvallisessa ympäristössä.

Olen silti tavannut jo paljon ihmisiä, meillä on iso perhe, tätejä ja setiä riittää. Ja muma ja ukki, sekä famu ja fafa ovat ihan parhaita. Ne tykkää hoitaa mua. Meillä on käynyt myös paljon vieraita, joka viikko joku. Se on myös ollut mukavaa, usein näytän silloin parhaita puolia itsestäni. Tietenkin. Äidille ja isälle säästän mieluummin kenkkuilut.

Olen jo yli 60 cm ja painan yli 5 kg.

Hymyilen heti kun herään ja muutenkin aika usein päivän aikana. Nauraakin osaan, mutta vain jos on todella hauskaa ja joku leikkii kanssani.

Olen viime viikkoina kiinnostunut leikkikaluista, joita minulla on ollut jo syntymästä saakka. Heti vain en ihan ymmärtänyt mitä ne ovat. Nyt alan ymmärtää. Paras lelu on punainen toukka, jolla on isot silmät.

Minulla on paljon vaatteita, vähän liikaakin. Äiti ei kai tiennyt, ettei pieni ihminen tarvitse niin paljon vaatteita. Mulla on melkein joka päivä eri vaatteet. hehe. :D

Päiväunia nukun vielä useamman kerran päivässä, mutta niiden kanssa minulla ei vielä ole rytmiä. Nukahdan kun nukahdan ja herään kun herään. Pisimmät päiväuneni ovat olleet 4 tuntia. :)

Sellaista minulle kuuluu, 2 kk on ihan paras ikä just nyt!

-Hilla ja vauva

Ps. Instagrammin puolella voit osallistua Flip Belt juoksuvyön arvontaan, käy kurkkaamassa.

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

  1. Poppy 15.12.2016 at 19:56 - Reply

    Ihana Selma!😍

  2. Karoliina 16.12.2016 at 14:42 - Reply

    Selmuriiii! <3 Isla lähettää sulle terkkuja, oot kasvanut tosi paljon! <3 Vitsi aika menee nopeasti! Voitaisiin ottaa treffit taas tammikuulle? :) Ihanaa viikonloppua!