Kuten aikaisemmin Husband and Wife -postauksessa lupasin, tänään kerron teille hieman enemmän hääpäivästämme. Tässä kuvia ja muutama sana tuosta kauniista joulukuun päivästä.

hillas blog13

Teistä jo moni tietääkin, menimme Danielin kanssa naimisiin joulukuun alussa 5.12.2016. Tuona samaisena päivänä tyttäremme sai nimen Selma. Oikeastaan päivä oli hänen kastepäivänsä, mutta sen lisäksi me päätimme mennä naimisiin. Kaksi kärpästä samalla iskulla. ;)

En ole koskaan haaveillut isoista hääjuhlista ”normaalilla kaavalla”. Pikemminkin päinvastoin. Mielestäni hääjuhlat saa ja pitääkin olla juhlijoidensa näköiset. Sellaiset, jotka itsestä tuntuvat parhaimmilta ja omimmilta. Jossain vaiheessa jopa Dainielin kanssa suunnittelimme, että olisimme matkustaneet ulkomaille ja menneet samalla kertaa häämatkan yhteydessä naimisiin, ihan vaan kahdestaan. Ne suunnitelmat eivät kuitenkaan lapsen syntymän jälkeen tuntuneet enää siihen hetkeen sopivilta. Minulle oli tärkeä asia, että lapsellani ja minulla on sama sukunimi, jotta olisimme myös nimen osalta kokonainen perhe. Siksi päätimme mennä naimisiin pienimuotoisesti pian Selman syntymän jälkeen. <3

hillas blog4

hillas blog6

hillas blog7

Häät ovat ihana juhla. Oman kokemukseni jälkeen olen kuitenkin entistä enemmän sitä mieltä, että jokainen pitäköön juuri omannäköiset häät. Joku haluaa tarjoilla kasvisruokaa häissä, toinen haluaa alkoholittomat juhlat, kolmas hakee Tallinnasta juhlajuomat pakettiauton jouset painosta vinkuen. Jonkun mielestä kirkko on ainoa oikea paikka ja joku toinen ei tunne kirkossa oloaan ollenkaan kotoisaksi. Kaikki yhtä oikeita tapoja. Ja se jos mikä on luonnollista. Jokainen tekee omat valintansa.

Olen onnellinen meidän hääpäivästämme, joka ihanalla tavalla muistuttaa meitä tyttäremme syntymästä. Silloin meistä tuli perhe. Tärkeintä oli, että me viihdyimme, läheisemme viihtyivät ja nautimme päivästä. Myöhemmin tämän vuoden kesällä tai syksyllä aiomme pitää sitten toiset juhlat, tai ehkä enemmänkin bailut, joihin kutsumme ystäviämme, suunnistuskavereita, opiskelukavereita, harrastuskavereita, työkavereita jne. Sitten voimme juhlia rennommalla otteella ja tavata samalla ystäviä, joita ei täyteläisen vauva-arjen keskellä ole ollut niin helppo nähdä. Nämä juhlat ovat vielä suunnitteluasteella, mutta etenevät kunhan keksimme missä ne pidämme. :)