Luen blogeja lähes päivittäin. Nykyään kuitenkin vähemmän kuin ennen. Vauvan syntymän jälkeen ei aikaa blogien lukemiseen ole ollut enää samalla tavalla kuin ennen, ymmärrettävistä syistä. Jos aikaa ei ole enää yhtä paljon, on priorisoitava. Valittava ne parhaimmat blogit, joita käy päivittäin tai viikottain kurkkimassa. Tai palaa niihin vähän pidemmänkin tauon jälkeen, uudelleen ja uudelleen. Millaisia blogeja minä sitten luen? Millaiset blogit minua inspiroivat? Ja miksi ylipäätään luen blogeja?

hillas blogi 22

Luen blogeja, koska saan niistä inspiraatiota, hyvää mieltä, ideoita ja uusia ajatuksia omien korvien väliin. Toisinaan blogien lukeminen on ajanvietettä, pieni hetki kun saa laittaa aivot narikkaan, katsella kuvia ja lueskella mukavia juttuja. Blogit ovat lähes täysin korvanneet naisten lehdet minun kohdallani, jos niitä voi johonkin hieman verrata.

Pidän blogeista, joissa kirjoittaja antaa vähän enemmän itsestään. Avaa tuntojaan ja ajatuksiaan. Kuin oppisi tuntemaan kirjoittajan blogin kautta, vaikkei oikeasti häntä tunnekaan. En lue blogeja, joissa on pelkkää pintaliitoa, haluan myös sitä rosoisempaa pintaa, todellista elämää. Luen blogeja, joissa kirjoittajasta välittyy jollain tapaa aito fiilis. Arvostan myös positiivisuutta blogeissa, haluan saada blogeista hyvää mieltä ja iloa päiviini. Blogit ovat minulle paikka, minne kympin uutisten surulliset uutiset eivät kantaudu. Blogit ovat tavallaan elämän kuplajuomaa.

hilla7

Listasin tähän tekstiin muutamia blogeja, joita syystä tai toisesta melko säännöllisesti käyn lukemassa. Tai ainakin olen palannut niihin vuosi toisensa jälkeen uudelleen. Useimmiten seuraan bloggaajaa myös Instagramissa ja luen blogia sitä kautta. Harvemmin jätän kommenttia blogiin, mutta Instagramissa sitten kommentoin ja jaan ajatuksia, jos aihetta on. Tässä siis oma blogikattaukseni:

Kuva Noora & Noora blogista.

Kuva lainattu: Noora & Noora -blogista.

Xenia’s day – Xenian blogista olen aikoinaan aloittanut blogien lukemisen. Jos minun pitäisi mainita blogi, jonka muistan monien vuosien takaa, olisi se varmastikin Xenia’s Day. Xenia on vuosien myötä löytänyt elämäänsä ihanan tasapainon työn, perheen ja omien unelmien osalta. Xeni kirjoittaa mukavalla tavalla arjestaan, jakaa omia ajatuksiaan lukijoille ja blogissa on aina positiivinen fiilis. Xenillä on tyylikäs silmä vaatetukseen ja kaunis, omalla tavallaan persoonallinen sisustussilmä. Pari viikkoa sitten selvisi blogista uusi perheenlisäys ja se jos mikä oli ihana uutinen. Myös talon rakentamista oli mukava seurata viime vuonna.

Anna Saivosalmi – Jos etsit kotijumppaan ohjetta tai muuten vaan uusia ideoita treenaamiseen, niin suosittelen Annan blogia. Anna aloitti blogin kirjoittamisen viime vuonna, mutta hän on kyllä osoittanut suuren lahjakkuutensa bloggaamiseen. Psykologian opena Anna osaa myös kirjoittaa ihmismielen kiemuroista ja käyttäytymisestä, sillä on aika iso merkitys vaikkapa laihduttaessa tai tavoitteiden saavuttamisessa. Mielestäni psykologinen puoli on Annan blogissa kiva lisä.

Kuva lainattu: Avec Sofié -blogista