Bloggaajien Jukola-joukkue

Tässä se nyt on! Tämän kevään huikein projekti, jossa saan kunnian olla mukana. Bloggaajien Jukola-joukkue, joka aloittaa treenit kohti Joensuu-Jukolaa 2017. Kesäkuun Jukolaan (17.-18.6) mennessä otamme maailman mestarin Reeta Kolkkalan valmennuksessa kartat ja kompassit haltuun sekä hiomme metsäkunnon huippuunsa. 🙂

Täällä blogissani tulen kirjoittelemaan meidän treeneistä, ahaa-elämyksistä, eksymisistä, voitoista, haasteita, mudasta ja hien hajusta, joita matka varmasti antaa ja vaatii. Tiedän, että kesäkuussa Joensuun metsissä suunnistaminen tulee olemaan hieno kokemus koko joukkueelle.

Itse olen aloittanut suunnistuksen 8-vuotiaana. Se on ollut koko nuoruuteni ykköslajini, sen parissa on vietetty aikaa kavereiden kanssa, leireilty ympäri Eurooppaa erilaisia maastoja hakien ja kilpailtu SM-tasolla nuorten sarjoissa. Sittemmin suunnistus on ollut itselleni rakas harrastus, tapa kuntoilla luonnossa ja nauttia niistä hienoista fiiliksistä, joita suunnistus antaa. Suunnistus on siis itselleni ja meidän perheelle lähellä sydäntä. Daniel suunnistaa, omat vanhempani suunnistavat ja myös sisarukseni harrastavat suunnistusta. Kukin omalla tasollaan.

Venlojen viestiin (naisten viestiin) olen osallistunut 15-vuotiaasta saakka, eli siitä lähtien kun oma ikä riitti osallistumiseen. Jukolan viestin olen juossut pariin otteeseen. Ensi kesän Jukolan viesti on siis itselleni kolmas kerta Jukolan yössä, mahtavaa. Oma seurani Paimion Rasti järjesti Louna-Jukolan 2015. Sekin on ollut hieno kokemus tässä suunnistustaipaleellani, nähdä tuollainen suurtapahtuma toisesta näkökulmasta. Itse hoitelin sen vuoden Jukolan viestin sosiaalista mediaa. 🙂 Ylläri ylläri..

Niin mahtavaa olla mukana tässä bloggaajien joukkueessa, saada äitiyslomalle tällainen pienimuotoinen projekti, tavoite kunnon kohottamiselle ja ennen kaikkea, tuoda suunnistusta esille näin hienolla tavalla.

Varusteemmekin ovat kunnossa, Salomonilta kengät ja vaatteet hikoiluun, Suunnolta kello kunnon tarkkailuun, Petzl valaisee reitin ja Evoke Natural Goods huolehtii ettei energiat pääse liian matalalle.

Joukkueessa suunnistavat:

Endorfiinikoukussa

Aamukahvilla

Lari Salama ja Veera Malmivaara eli Team Salamavaara

Martina Aitolehti

Marinella Himari

ja minä.

Kirjoittelen kevään edetessä meidän treeneistä lisää täällä blogissa aina Jukolan viestiin saakka. Kuullaan siis!

-Hilla

#evokegoesjukola

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

0

You may also like

5 kommenttia

 1. Moi! Löysin juuri blogisi ja hauska jäädä tätä(kin) projektia seurailemaan. 🙂 Minulla on vähäinen suunnitustausta lapsena ja nyt aikuisiällä harmittaa tietysti että en osaa yhtään… Viime kesänä olin Venlojen viestissä mutta enhän oikeasti olisi osannut ikinä maaliin ilman peesaamista ja kerran kävin yksin iltarasteilla ja sielläkin tuli täyspummi ja luotiin hyvään juoksukuntoon ja juoksin isojen teiden kautta maaliin… eli itsetuntokin asian suhteen täysnollassa. 🙁 Ilmeisesti kuitenkin olen puhunut sen verran positiivisesti suunnistuksesta kun poikani (pian 6v) haluaisi nyt kokeilla. Vähän olen kartoittanut vaihtoehtoja aloittaa (Vantaalta /Helsingistä), mutta tuntuu isolta kynnykseltä lähteä mukaan. Lapsena harrastin pienessä seurassa muualla päin Suomea, eikä mitään tuttujakaan ole jäänyt. Aikuisten suunnistuskoulukin olisi itselle mieluinen, mutta olen nyt raskaana kuudennella kuulla , joten sen aloittaminen /loppuunkäyminen tai oikeastaan siitä maksaminen mietityttää. Olo on kyllä ihan hyvä , että sen puolesta varmaan onnistuisi vielä. En tiedä mitä hain tällä kommentista, varmaan vinkkejä suunnistuksen aloittamiseen ja varsinkin tässä elämäntilanteessa vielä lapsen kanssa aloittamiseen.. 😀

  Mutta pakko sanoa vielä että tosi mukavanoloinen blogi sinulla ja vähän positiivisesti kateellisena jään seuraamaan ! : )

  0
  1. Heippa Essi! Kiitos kommentista ja ajatuksenjuoksustasi! Siinä oli paljon hyvää asiaa, sellaista mitä en itse edes osaa ajatella, kun niin kauan olen suunnistanut. Aion kevään mittaan ihan varmasti antaa neuvoja myös aloittelijoille ja kertoa miten päästä alkuun niin lasten kuin aikuisten osalta. Meillä on myös tulossa Evoke-tiimin kanssa yhteistreenejä lukijoiden kanssa, eli siis suunnistamaan pääsisit kevään aikana vaikka munkin kanssa. Niistä myöhemmin lisää varmasti täällä blogissa. 🙂 Mutta ennenkaikkea, rohkeasti vaan iltarasteille, siellä helppoja ratoja. Siitä se kartanluku kehittyy ja rohkeus kasvaa. 🙂

   0
 2. Jukola suunnistetaan tänä vuonna synnyinkaupunkini metsissä, joten sinne aion suunnata katsomaan ja kannustamaan. Hieno urheilutapahtuma, jota on aiemmin tullut katsottua tv:n kautta, mutta ei vielä koskaan paikan päällä. Tsemppiä treeneihin teidän porukalle!

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *