Voita osallistuminen Vuokatti Hiihtoon!

*Yhteistyössä Vuokatti Hiihdon kanssa. 

Kuten Finlandia-hiihto -postauksessani kerroin, vielä olisi tälle kevättalvelle yksi massahiihtotapahtuma edessäpäin. Vuokatti Hiihto nimittäin.

Danielilla on kaksi viikkoa isyyslomaa edelleen käyttämättä. Pienen vauvan kanssa emme uskaltaneet varata lentoja esimerkiksi etelään tai edes Eurooppaan laskettelemaan. Kotona on kuitenkin tullut oltua niin paljon viime aikoina, että halusimme lähteä jonnekin kotia kauemmaksi isyyslomaa viettämään. Loma tuntuisi silloin enemmän lomalta. Mietimme hetken aikaa olisiko ajatuksissamme kylpyläloma tms. kunnes keksimme, että suunnaksi voisi ottaa Lapin lumet. Nehän ovat parhaimmillaan juuri maaliskuun auringossa kun pakkasta ei ole enää niin paljon ja linnut alkaa visertää.

Tuohon Lapin reissuun yhdistämme nyt myös Vuokatti Hiihdon, joka järjestetään Vuokatissa 25.-26.3.2017 samaan aikaan marathonhiihdon EM-kilpailujen kanssa. Lapin lumilta palatessa pysähdymme kotimatkalla sitten Kainuussa, Vuokatissa. Vauvan kanssa emme halua ajaa älyttömän pitkiä matkoja kerralla, joten tällainen välistoppi matkalla on hyvä.

Finlandia-hiihto meni omiin odotuksiini nähden tosi hyvin. Onhan sitä vielä toisen kerran päästävä sivakoimaan pidempi matka, ennen kuin tämän talven lumet alkavat jo sulaa.

Vuokatti on minulle ja perheelleni muutenkin tuttu paikka entuudestaan. Siellä olen viettänyt nuoruudessani useampia viikkoja treenileireillä, muun muassa nuorten hiihtosuunnistusmaajoukkueen kanssa. Vuokatti oli olosuhteiltaan erinomainen paikka leireillä, siellä kun pystyy hiihtämään lumettomana aikana putkessa ja varhain syksyllä sinne tehdään varastoidusta lumesta ja tykkilumesta ensilumenlatu. Niillä ensilumenladuilla olen hiihtänyt monesti jo marras-joulukuussa kun etelämpänä ei ole ollut lumista tietoakaan.

Myös oman perheeni kanssa olemme olleet Vuokatissa monia kertoja laskettelemassa ja viettämässä hiihtolomia. Sieltä kun löytyy myös laskettelurinteet. Talviurheilun lisäksi Vuokatissa on hyvät mahdollisuudet sisäliikuntaan, vaeltamiseen, elämysmatkailuun ja löytyyhän Katinkullasta kylpylä, golfkenttä ja keilausmahdollisuuskin.

Vuokatissa olen ollut myös Kainuun rastiviikolla suunnistamassa sinä vuonna kun Suomessa järjestettiin suunnistuksen MM-kilpailut. Kainuun maisemat, Vuokatin vaara ja metsät ovat minulle siis monellakin tapaa tutuksi tulleet, siitä syystä Vuokattiin on aina mukava palata viettämään aktiivista lomaa tai viikonloppua.

Nyt ensimmäistä kertaa pääsemme sinne oman perheemme kesken, vauvan kanssa. Uudenlainen kokemus edessä, mutta uskon että saamme siellä helposti aikamme kulumaan liikunnan ja ulkoilun parissa sekä tietenkin nauttien hyvästä ruuasta ja rentoutumisesta.

Vuokatti Hiihdossa on mahdollisuus hiihtää 30 tai 60 kilometriä. Itse ajattelin tällä kertaa hiihtää lyhyemmän matkan, eli tuon 30 kilometriä. Finlandia-hiihdosta poiketen Vuokatissa voisin enemmän keskittyä nautiskeluun ja maisemien ihailuun, ottaa hiihdon enemmänkin kuntoilun kannalta ja fiilistellä hienoja olosuhteita. Daniel on tällä kertaa lupautunut vauvan hoitajaksi tuoksi ajaksi, joten emme hiihdä yhdessä. Sen sijaan sain mahdollisuuden arpoa kaksi osallistumista Instagramin/blogini lukijoille. Jos siellä olisi innokkaita hiihtäjiä, jotka haluaisi lähteä nauttimaan kevättalven laduista tai ottamaan mittaa omasta kunnostaan. Siinä tapauksessa suosittelen sinua osallistumaan arvontaan.

Pääset osallistumaan Vuokatti Hiihdon arvontaan täällä Instagrammissani.

Teksti, joka löytyy myös Instagrammistani:

Haasta itsesi ja kaverisi mukaan Vuokatti Hiihtoon 30 tai 60 kilometrille. Olen itse menossa hiihtämään ja etsin paria kiinnostunutta mukaan, siksi arvon kaksi osallistumista innokkaille.🙌🎿😊 Tägää haastamasi kaveri kommentilla ja olette mukana Vuokatti Hiihdon osallistumisien arvonnassa. Maaliskuun lopussa kevätaurinko paistelee parhaimmillaan Kainuussa! Ja kelpo peruskunnolla jaksaa hyvin retkeillä vaikkapa 30 km matkan. 🌞👍 Kisaan saa osallistua useammallakin äänellä, kunhan kaveri on eri. 25-26.03.2017 viikonloppuna hiihdetään Vuokatti Hiihto & Maratonhiihdon EM-kilpailut Vuokatissa. @endurancekainuu Voittajat arvon maanantai 13.2.2017 aamupäivällä klo 10.
#vuokattihiihto #vuokatti #hiihto#crosscountry #crosscountryski#skimarathon #skiing #kainuu #ulkoilu#kuntoilu #kpk247 #juoksu#kestävyysurheilu #talviurheilu

Maaliskuun lopussa kerron enemmän Lapin ja Kainuun lomastamme täällä blogissakin. Ja raportoin kuvien kera myös Vuokatti Hiihdosta. 🙂

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

0

You may also like

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *