*Kasvohoito yhteistyössä Sara H:n kanssa / Yon-Ka tuote saatu blogin kautta

Ihoni on pitkästä aikaa todella hyvässä kunnossa. Tässä menneen parin vuoden aikana on ehtinyt olla jos jonkinlaista ala- ja ylämäkeä kasvojen ihon kanssa. Ennen raskautta oli aikuisiän aknea, sen jälkeen hormoninäppyä enemmän tai vähemmän, synnytyksen lähestyessä tuli tummia pigmenttimuutoksia. Nyt imetystä on kestänyt 5 kuukautta, unet ovat meillä kaikilla parantuneet, elämä jokseenkin tasoittunut, ja sen näkee myös kasvoista. Mukava näin kevään korvilla saada iho parempaan kuntoon.

Löysin viime vuonna somen kautta, itseasiassa Instagramista, Saran kauneushoitolan. Etsiskelin luonnonmukaista hoitolaa, joka tekisi hoidot luonnollisilla aineilla. Ja tietenkin etsin myös esteettisesti kaunista kauneushoitolaa, hyvää sijaintia ja mukavaa kosmetologia, jonka hoitopöydällä olisi ihana käydä aika ajoin rentoutumassa ja hoitamassa samalla kasvojen ihoa. Onnekseni löysin Saran, joka tekee työtään intohimolla ja osaavilla käsillä. Hänen luonaan on aina yhtä mukava käydä, palaan kotiin aina kauneusjutuista ja ihonhoidosta inspiroituneena.