Välillä tällaiset sadepäivät tekevät hyvää. Joku voi sanoa, että niitä on ollut tänä kesänä liikaakin, mutta tänään minua ei ole ainakaan asia haitannut. On saanut kaikessa rauhassa hoitaa kotihommia, ilman painetta siitä, että pitäisi olla ulkona tai nauttimassa kauniista säästä.

Tuntuu, että pesukone pyörii meillä nykyään tiuhaan, jostain sitä pyykkiä vain ilmestyy. Aamulla pyöräytin pari koneellista valkopyykkiä, toisessa koneellisessa oli muun muassa ystäväni lakanat, hän yökyläili viime viikolla luonamme. Pyykinpesun lomassa kävin vauvan vaatekaappia läpi, siivosin ja lajittelin sieltä pieneksi jääneet vaatteet kierrätykseen. Kauneimmat vaatteet jätin säilytykseen ehkä tulevaisuutta varten, mutta suurimman osan laitoin kyllä kiertoon. Näiden konttausikäisten vaatteet alkavat kulua jo ihan eri tavalla kuin ne pienimmät vaatekoot, jotka tuntuivat lähes uusilta pieneksi jäädessään.