Kiitos kun niin moni laittoi minulle viestiä edellisen postauksen jälkeen etsiessäni harjoitusasiakasta health coach -opintojani varten. Oli mukava huomata, että niin moni oli valmis tulemaan harjoitusasiakkaakseni hyvinvointivalmennukseen. Kiitos avustanne!

Sain kuitenkin yli 100 hakemusta ja niiden joukosta valitsin lopulta kaksi henkilöä, jotka sopivat taustoiltaan ja tilanteeltaan tässä kohtaa parhaiten asiakkaikseni. Niin mielelläni valmentaisin teitä kaikkia, mutta harmillisesti se ei vaan ole mitenkään mahdollista. Onnekseni kirjoitan tätä blogia, siten minulla on mahdollisuus jakaa suuremmalle joukolle ajatuksiani, inspiraatiota ja hyvää oloa myös tässä muodossa. 

Valmistun hyvinvointivalmentajaksi tämän vuoden loppupuolella, jonka jälkeen minulla on mahdollisuus ottaa valmennukseeni yksityisasiakkaita. Saa nähdä, miten tulevaisuus muodostuu töiden suhteen, mutta jossain unelmissa minulla siintää ajatus hyvinvointiviikonlopuista tai freesillä tavalla toteutetuista ryhmävalmennuksista, joihin liittyisi myös luonto ja liikunta jollain tapaa. Saa nähdä, mitä tulevaisuudessa näiden aiheiden ympärillä keksin.

Toivotan sinulle joka tapauksessa mukavaa syksyn jatkoa, yritin vastata kaikkiin hekemuksiin henkilökohtaisesti sähköpostilla, mutta jos jollekin unohdin vastata, niin tässä kollektiivinen vastaus kaikkiin kyselyihin.:)

Olethan armollinen itsellesi, tee asioita, joista pidät ja nauti niistä sinun elämäsi onnen palasista, ihan niistä pienimmistäkin. :) Ihanaa, että olet siellä ja seurailet somessa. <3

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Seuraa Instagramissa