Pieniä kauniita asioita

Onko sun elämässä tai päivissä joitain pieniä asioita, jotka tuovat sinulle kuitenkin suurta iloa? 

Minun yksi pieni ilo on kukkakimput. Olen kukkafani, joka voi ihailla kaunista kimppua olohuoneen pöydällä pidemmän aikaa. Kukat tuovat kotiin hyvän tunnelman. Lisäävät viihtyisyyttä ja niillä saa helposti myös muutettua tunnelmaa.

Olen nykyisessä kodissamme pitänyt aika vähän viherkasveja, mutta kun muutamme seuraavaan kotiin, haluaisin sinne uusia viherkasveja. Sellaista kotoisuutta. Yhdessä asuntonäytössä oli kivalla tavalla laitettu kukkaruukkuja ja kasveja roikkumaan erilaisiin paikkoihin, otin siitä vähän inspistä mukaan tulevaan.

Leikkokukissa on se mukava puoli, että näitä saa ihailla yhden viikon ja seuraavalla viikolla maljakossa saattaa olla jotain ihan muuta.

Katselin juuri pihlajanmarjoja, jotka hehkuvat tumman oransseina, parhaimmillaan. Seuraavaksi kotiin voisi tuoda kynttilöiden seuraksi syksyn tuntua ja taittaa muutaman pihlajan oksan lenkkipolun varrelta. Luonnosta löytää vaikka mitä.

Siinäpä vähän kukkaenergiaa sinun alkavaan viikkoon.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

0

You may also like

4 kommenttia

  1. Kyllä, kyllä, kyllä! Kukat ja kynttilät piristävät kotia ja mieltä ihanasti. Tykkään myös leikkokukista ihan hirmuisesti, viikonloppuna taitoin yhden ruusun terassin kukkaruukusta ja eilen ostin kukkakaupasta kaksi pientä koriste kurpitsaa, nekin on aika söpöjä. Nyt haaveilen ihanasta syyskimpusta keittiön pöydälle 😊

    0
  2. Elämän pieniä iloja… 😍 Kumpa niitä muistaisi vieläkin useammin pysähtyä ihmettelee ja ihastelee. Ja olemaan kiitollinen pienemmistä ja suuremmista asioista. <3

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *