Hei! Jaoin juuri Instagramissani seuraavan kuvatekstin: Sadepäivän iloja ovat iso kukkakimppu ja siskon seura pitkästä aikaa. 💕 Health coach -opintoni ovat edenneet niinkin pitkälle, että etsin paria harjoitusasiakasta tulevaksi syksyksi. Kuka haluaisi tulla mun koekaniiniksi? Jos kiinnostaa, niin laitahan meiliä hilla.stenlund at gmail.com ja kerro lyhyesti, miksi hyvinvointivalmennus kiinnostaisi sinua. Valkkaan sieltä ensi viikon alussa sitten pari, joiden kanssa aloitetaan hommat lähiaikoina. Valmennus on tietenkin harjoitusasiakkaille täysin ilmaista. 😊🌞🌿

Halusin tulla jakamaan tämän mahdollisuuden myös tänne blogiinkin. Valmistun hyvinvointivalmentajaksi vasta tämän vuoden lopussa, mutta sitä ennen koulutukseen kuuluu harjoitusasiakkaan valmennus ja sen analysointi. Asiakkuuden edetessä minä tulen oppimaan ja toivottavasti kehittymään käytännössä.

Hyvinvointi tarkoittaa minulle kokonaisvaltaisesti lepoa, palautumista, liikuntaa, terveyttä, ravintoasioita sekä henkistä tasapainoa ja positiivisen asenteen omaksumista elämään. En ole psykologi, pt tai ravitsemusterapeutti, vaan hyvinvointivalmentajana pystyn auttamaan elämänmuutoksessa sekä löytämään itselleen ne omat hyvinvointia lisäävät elämän osa-alueet ja kehittämään niitä. Toki voimme keskittyä myös liikunnallisiin ja ravitsemuksellisiin tavoitteisiin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Jos tosiaan tämä tuntuisi sinua kiinnostavalta valmennukselta niin laita minulle viestiä ja kerro muutamalla sanalla hieman itsestäsi ja tilanteestasi lisää. Aloitan valmennukset lähiaikoina, tarkemmat aikataulut sovin sitten henkilökohtaisesti tulevien asiakkaideni kanssa.

Hyvinvoivaa viikonloppua!

💟 Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

  1. Ande 21.9.2017 at 10:07 - Reply

    Onko sopivat asiakkaat jo löytyneet?

    • Kiitos kun laitoit minulle viestiä ja olit valmis tulemaan hyvinvointivalmennukseeni harjoitusasiakkaaksi. Kiitos! Sain kuitenkin yli 100 hakemusta ja niiden joukosta valitsin lopulta kaksi henkilöä, jotka sopivat taustoiltaan ja tilanteeltaan tässä kohtaa parhaiten asiakkaakseni. Niin mielelläni valmentaisin teitä kaikkia, mutta harmillisesti se ei vaan ole mitenkään mahdollista.

      Toivotan sinulle joka tapauksessa mukavaa syksyn jatkoa. Ole armollinen itsellesi, tee asioita, joista pidät ja nauti niistä sinun elämäsi onnen palasista, ihan niistä pienimmistäkin. :) Ihanaa, että olet siellä ja seurailet somessa. <3