Aloitan Etuoven bloggaajana

On vihdoin aika kertoa asiasta, jonka kanssa olen hykerrellyt jo jonkin aikaa innostuksesta. En ole kuitenkaan voinut hiiskua asiasta vielä ääneen, vaan piti odottaa kunnes ensimmäinen tekstini julkaistiin. Nyt se on vihdoin ulkona! Olen aloittanut Etuoven bloggaajana ja toissapäivänä ensimmäinen blogitekstini näki päivänvalon Etuoven osoitteessa.

Kerroin elokuussa täällä blogissani siitä, että olemme alkaneet etsiä uutta, tilavampaa kotia nykyisen kaksion jäädessä pieneksi. Etuovelta otettiin minuun sen jälkeen yhteyttä ja he kysyivät, josko haluaisin jakaa ajatuksiani asunnon vaihto -prosessiin liittyen heidän blogissaan. Mikä jottei, vastasin innoissani. Olen asumiseen liittyvistä asioista tosi kiinnostunut ja mielelläni jaan näitä fiiliksiä ja kokemuksiani bloggaamalla.

Unelmissa uusi koti – Hillan tarina on ensimmäinen blogitekstini Etuoven blogissa. Tässä siitä pala:

”Näiden blogitekstien kautta pääsen kertomaan teille meidän perheen asumisesta ja siitä, miten unelmiimme ujuttautui pikkuhiljaa uusi koti. Uuden kodin etsimiseen ja löytämiseen liittyy kuitenkin paljon tunteita ja ajatuksia, joita haluan jakaa näiden tekstien kautta ja keskustella aiheista myös teidän lukijoiden kanssa. Siksi aloitin Etuoven bloggaajana. Tervetuloa matkaan mukaan.”

Tuolla Etuoven blogissa tulen kirjoittamaan asunnon myyntiin, ostamiseen ja muuttamiseen liittyvästä sekä myöhemmin ehkäpä myös uudesta kodistamme, sen sisustamisesta, rempasta ja kustannuksista. Ja vieläpä ihan tällaisen tavallisen tallaajan näkökulmasta, joka halusi myydä oman asuntonsa itse. Toki aiheet jatkuvat myös tämän blogin puolella jossain muodossa. 🙂 Haluan kertoa omia henkilökohtaisia ajatuksia ja jakaa myös niitä tunteita, joita näihin aiheisiin usein liittyy. Vaikka kysymyksessä onkin ihana asia, on siinä myös paljon duunia ja hommaa, välillä vähän ärsytystä ja huoltakin niiden ilojen ja onnentunteiden rinnalle.

Pidemmittä puheitta, jos asumis-, muutto-, sisustus- ja kotiasiat kiinnostavat enemmän, tuolta pääset niistä lukemaan. Siellä olen monien muiden kiinnostavien bloggaajien seurassa. 🙂 Vinkkailen omista bloggauksista varmasti jatkossakin tämän blogin puolella. Tervetuloa linjoille.

-Hilla

Hilla Stenlund Instagram
Hilla Stenlund Facebook
Hilla Stenlund Twitter

Etuoven Instagram
Etuoven Facebook
Etuoven bloggaajat

1+

You may also like

2 kommenttia

  1. Wau, hieno mahdollisuus sinulle tarjoutui. Käynkin heti lukemassa myös tuon toisen postauksen.

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *