On vihdoin aika kertoa asiasta, jonka kanssa olen hykerrellyt jo jonkin aikaa innostuksesta. En ole kuitenkaan voinut hiiskua asiasta vielä ääneen, vaan piti odottaa kunnes ensimmäinen tekstini julkaistiin. Nyt se on vihdoin ulkona! Olen aloittanut Etuoven bloggaajana ja toissapäivänä ensimmäinen blogitekstini näki päivänvalon Etuoven osoitteessa.

Kerroin elokuussa täällä blogissani siitä, että olemme alkaneet etsiä uutta, tilavampaa kotia nykyisen kaksion jäädessä pieneksi. Etuovelta otettiin minuun sen jälkeen yhteyttä ja he kysyivät, josko haluaisin jakaa ajatuksiani asunnon vaihto -prosessiin liittyen heidän blogissaan. Mikä jottei, vastasin innoissani. Olen asumiseen liittyvistä asioista tosi kiinnostunut ja mielelläni jaan näitä fiiliksiä ja kokemuksiani bloggaamalla.

Unelmissa uusi koti – Hillan tarina on ensimmäinen blogitekstini Etuoven blogissa. Tässä siitä pala:

”N