Tänne sitä tupsahdettiin viikonlopun aikana uuteen osoitteeseen ja uuteen kotiimme. Taisit klikata tänne, jotta kuulisit missä uusi kotimme sijaitsee, joten en pidättele tämän enempää. Uusi koti, uudessa kotikaupungissa, mutta missä?

Muutimme Helsingistä Kirkkonummelle ja samalla 54 neliön kaksio muuttui paritaloon omalla pihalla. Iso muutos, joka tuntuu todella hyvältä.

EDIT: Minua ehdittiin jo sivistää tekstin julkaisun jälkeen. :D Wikipediakin sen kertoo: Kirkkonummi on väkiluvultaan Nurmijärven jälkeen Suomen toiseksi suurin kunta, joka ei käytä itsestään nimitystä kaupunki. Eli ei siis kotikaupunki, vaan kunta. :)

Miten päädyimme Kirkkonummeen? Voihan sen sanoa ihan suoraan, että raha ratkaisi. Helsingin tai Espoon hinnoilla emme olisi tällaista saaneet, emme omaa pihaa tai näitä neliöitä tämän ikäisessä ja kuntoisessa talossa. Tai ehkä olisimme, mutta laina olisi ollut vähän liian suuri meille. Kun siirryimme Espoon rajalta Kirkkonummen puolelle, näkyi se samalla myös asuntojen hinnoissa. Sen lisäksi saimme myös rauhallisen asuinympäristön, hyvät liikuntamahdollisuudet ja kaksikielisen kaupungin, missä päiväkodeissa riittää tilaa lapsille.