Lupailin linkittää teille luettavaksi myös Etuoven sivuilla kirjoittamiani tekstejä tämän blogin puolelle. Viimeisin tekstini käsitteli aihetta: Asunnon myynti itse ja miten me siinä onnistuimme.

”Päädyimme ensimmäiseen vaihtoehtoon eli myymään kotimme mieheni kanssa ihan itse. Päätimme, että pitäähän elämässä olla uusia haasteita.

Täytyy tunnustaa, että ajatus hieman hirvitti ja mietitytti aluksi. Osaammeko ottaa huomioon kaiken oleellisen? Suhtauduimme asiaan kuitenkin positiivisena haasteena ja päätimme kokeilla rahkeitamme. ”Ei se niin vaikeaa voi olla”, ajattelimme.

Onhan kysymyksessä isot rahat ja vastuuta, joten asioihin todellakin kannattaa perehtyä huolella. Oman asunnon myyntiä ei silti kannata pitää mörkönä, se on mielestäni mahdollista kenelle vaan ja onhan apua aina tarvittaessa saatavilla.

Kun olimme saaneet myynti-ilmoituksen verkkoon, alkoi puhelin piristä ja asiat rullata. Vielä saman päivän aikana olin sopinut useamman näytön kiinnostuneiden ostajien kanssa. Kaikki tapahtui mielestäni odotettua nopeammin ja oli ilo huomata, miten kotimme herätti kiinnostusta. Se toi lisää motivaatiota myyntiin.”

Koko teksti on luettavissa tämän linkin takaa, jos asunnon myynti ja siihen liittyvät vinkit kiinnostavat. :)

Asunnon myynti itse – miten me onnistuimme?

Olisiko jokin aihe, joka asuntokaupoissa sinua kiinnostaisi ja haluaisit, että kirjoitan siitä näin ”maallikon” näkökulmasta ja oman kokemukseni kautta? Kerro ihmeessä, toivepostauksia on mukava toteuttaa.

Ihanaa alkavaa viikonloppua!

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Etuoven blogista löydät myös sisustussuunnittelijan vinkit asunnon myyntistailaukseen sekä valokuvausvinkit asunnonmyyjälle.

<