Ensimmäinen hääpäivä

Juhlimme viikonloppuna hääjuhliamme näin vuoden jälkikäteen. Paperihääpäivämme oli perjantaina, juhlat pidettiin lauantaina päivä ensimmäisen hääpäivämme jälkeen. Päivässä oli siinäkin mielessä jotain erityistä.

Menimme vuosi sitten maistraatissa naimisiin pian Pikkuässän syntymän jälkeen emmekä siinä hetkessä ehtineet juhlia kuin pienesti perhepiirissä. Päätimme jo kuitenkin silloin, että juhlat vielä joskus pidämme. Sitten myöhemmin. Ja niin pidimme.

Lauantaina miltein sata henkeä täytti juhlapaikan Helsingissä. Olimme kutsuneet ystäviämme juhliimme menneiden vuosien varrelta. Lapsuudenystäviä, koulukavereita, opiskelukavereita, harrastuskavereita, työkavereita, perhettä ja sukulaisia. Meille elämän varrella tärkeiksi tulleita ihmisiä.

Halusimme juhlia rennosti. Pääasia oli, että saimme ystävät kokoon ja näimme heitä. Ruokaa, juomaa ja yhdessäoloa. Musiikkia, bändiä ja isäni puhe. Kynttilän valoa, jutustelua ja naurua. Tanssia pikkutunneille saakka.

Ilta oli ihana ja mielestämme tosi onnistunut. Sellainen kuin toivoimmekin sen olevan. Jatkoille lähdimme vielä yökerhoon keskustaan, sillä juhlapaikka piti olla tyhjä puolenyön jälkeen.

Vieraat tekivät tunnelman, kuten usein sanotaan. Se piti tälläkin kertaa paikkansa. Mikä onkaan parempaa kuin tasainen puheensorina juhlatilassa. Sellainen lämmin ja iloinen fiilis.

Olemme hioutuneet avioparina vuoden verran. Hiomapaperille on jatkossakin varmasti tekemistä, sekin kuuluu matkantekoon. Tästä on hyvä jatkaa yhteistä polkua eteenpäin.

Mutta niin, olen onnellinen tämän miehen rinnalla. Täydellinen meidän tiimi.

Kahden viikon kuluttua suuntaamme häämatkalle kolmeksi viikoksi Uuteen-Seelantiin aikalailla maapallon toiselle puolelle. Vuosi sitten lentoja varatessa ei olisi uskonut tämän päivän koittavan näin pian.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

0

You may also like

14 kommenttia

 1. Oih, ihanalta näyttä juhlat! 🙂 Ja vitsit, huikeeta reissua Uuteen-Seelantiin!! Se on hehkutuksen arvoinen paikka! <3 Joku päivä vielä palaan sinne..!

  0
  1. Mä niin muistan viime keväältä, kun huokaillen ihailin teidän matkakuvia Uudesta-Seelannista. 🙂 Kohta päästään vihdoin kokemaan tuo saarivaltio ja sen upea luonto. Danielin sisko on ollut siellä nyt syksyn ja samalla näemme häntä. Kuvia on katseltu hänenkin kautta koko syksy ja matkakuume ollut nousussa. 🙂 Saa suositelle paikkoja, jos jokin jäi erityisesti mieleen!

   0
 2. Ihanilta näytti bileet!! ❤️Ja tuutte niin rakastumaan Uuteen-Seelantiin! Upea maa! ❤️

  0
 3. Isoa onnittelut sinun hääpäivä .Beautiful pictures from your party with friends ja family . Folllowing your interesting blogi wish you all the best for your future and newly married family .
  Nautti Uusi Seelanti ! Is Wellington included in your trip too? English friend who were there couple of years ago described as the best of the best and with 100% newzeelandish typical atmosphere .

  0
 4. Onnittelut!
  Näytättekin onnellisilta ❤
  Oon jo kauan puhunut, tänään viimeksi, että Uuteen Seelantiin on joskus päästävä.
  Nauttikaa matkasta ja jaathan sitten niiden satumaisten maisemien kuvia 😍

  0
  1. Kiitos Outi! Voi kuule, jaan sieltä varmasti kuvia, toivottavasti ei lähde Instan puolella ihan lapasesta. 😉 hehe Meilläkin Uusi-Seelanti ollut sellainen the matkakohde jo jonkin aikaa. 🙂 Mukavaa viikkoa teille!

   0
 5. Moikka, olisi kiva kuulla teidän uuden-seelannin matkasuunnitelmista, koska itsellämme on uusi-seelanti yhtenä häämatkan vaihtoehtona 🙂 mitä aiotte tehdä ja missä kakkialla käydä?

  0
 6. Aika ihana, erilainen tapa juhlia! Olette kaikin puolin muutenkin suorastaan kadehdittavan rakastuneen oloinen pari edelleen, vaikka yhteisiä vuosia on takana jo lukuisia. 🙂 Ja tämä siis ehdottomasti positiivisella kateuslatauksella sanottu!

  Pakko muuten vielä mainita hauskasta sattumasta. Bongasin tuosta yhteiskuvasta itsellenikin hyvin tutun ihmisen menneisyydestä – maailma ON pieni! 😀

  0
  1. Kiitos Heidi kohteliaisuuksista. 🙂

   Ja mikä hauska sattuma, itsekin on tullut useamman kerran todettua, että Suomi on pieni maa. Joku on aina jollekin tuttu. 🙂 Mukavaa joulun odotusta sinulle! <3

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *