Yhteistyössä Zalandon kanssa.

Olen käyttänyt urheilukelloja treenatessani jo useamman vuoden ajan. Ennen niistä puhuttiin nimellä sykemittari, mutta nykyään ne sisältävät niin monenlaisia toimintoja, että kuvaavampi nimi taitaa olla jo urheilukello tai älykello. Minulta on muutamia kertoja kyselty sitä, mitä hyötyä on urheilukellosta? Ja miksi ylipäätään käytän sykemittaria tai älykelloa liikkuessani. Tällä hetkellä minulla on käytössä Suunnon Spartan Sport ja siitäkin on kyselty käyttäjäkokemuksia ja mielipiteitäni. Ylipäätään on myös hyödyllistä miettiä sitä, miten valita itselleen sopiva urheilukello. Siksi päätin kirjoittaa ajatuksiani sykemittaristani sekä yleisesti siitä, mihin kelloa hyödynnän.

Juoksen ja treenaan taas useamman lenkkini ja treenikertani kellon kanssa. Synnytyksen jälkeen liikuntani oli siinä määrin kevyttä, että lenkkeilin muutaman kuukauden täysin ilman urheilukelloa. Juoksun pariin siirtyessäni kilometrit ja vauhdit alkoivat taas kiinnostaa minua, joten kello palasi takaisin ranteeseeni.

Itse en ole mikään kummoinen tekninen hifistelijä, joka tutkisi kellojen kaikki yksityiskohdat mitä tekniikkaan tulee. On minulla silti muutama tärkeä syy, miksi urheilukelloja käytän. Vauvavuoden jäl