Kävin tuossa eilen illalla vanhoja blogitekstejä läpi. Halusin palata blogi-päiväkirjassani ajassa taaksepäin ja katsoa, miltä kulunut vuosi näytti. Mitä oli tullut tehtyä ja mitkä olivat vuoden 2017 kohokohtia. Ja sieltähän löytyi vaikka mitä!

Yksi parhaimmista puolista blogin kirjoittamisessa on se, että tämä on itsellekin kuin valokuva-albumi ja päiväkirja menneeseen, jonka kautta voi palata muistoihin ja lueskella ajatuksia jälkeenpäin. Muistella, ihmetellä ja olla iloinen siitä mitä on takanapäin.

Eilen illalla löysin myös vuosi sitten kirjoittamani tekstin, jossa asetin muutamia tavoitteita tulevalle vuodelle. Mitä odotan tulevalta vuodelta? Ja tiedättekö mitä, aika uskomatonta, mutta niin vain 6/7 asiaa noista toiveista, unelmista ja tavoitteista on täyttynyt tämän vuoden aikana. Pieniä ja suuria, mutta yhtä tärkeitä kaikki.

Sain taas lisää vahvistusta siihen, että unelmointi, tavoittelu ja hyvällä tavalla tulevaisuuden pohdiskelu kannattaa. Koska niin ihminen tietämättäänkin hakeutuu silloin oikeaan suuntaan, kun on vähintään itselleen uskaltanut sanoa tavoitteet ja unelmat ääneen.<3

Tässä vielä nostot vuoden 2017 kohokohtiin!

Tammikuu

Meidän häätunnelmia. Olimme menneet joulukuussa naimisiin ja tammikuussa julkaisin tämän kuvapainotteisen blogipostauksen meidän häätunnelmista. Kaunis päivä. <3

Muutama sana imetyksestä. Olin ja olen edelleen onnellinen siitä, että sain imettää lastani. Imetys ei ole todellakaan äitiyden mitta, mutta minulle se on ollut yksi hieno kokemus äitiydessä.

Helmikuu

Bloggaajien Jukola-joukkue. Minut pyydettiin mukaan bloggaajien Jukola-joukkueeseen, yksi hauskimmista projekteista viime vuonna.

Maaliskuu

Miniloma Lapissa. Lensimme Pikkuässän kanssa kahdestaan Lappiin Rovaniemelle siskon luo kylään muutamaksi päiväksi. Keväinen Lappi, lunta ja siskon seura. Parasta!

Huhtikuu