Lähdimme aamu yhdeksän jälkeen raikkaaseen pakkasaamuun ulkoilemaan. Tumman oranssi aurinko nousi vasta taivaanrannassa. Metsässä puiden alla oli vielä pimeää.

Mulla on niin reipas ulkoilukaveri, joka tallustelee pihalla välillä kaatuen ja taas ylös nousten. Sinnikkäästi. Ihmettelee puukeppejä, kiiviä ja kuusen oksalla roikkuvaa käpyä. Osoittelee toppahanskallaan suuntaa, minne pitäisi kulkea ja ääntelee vahvistaakseen viestiä. Sanoja ei vielä tule, mutta viesti kyllä välittyy.

Ulkoiltiin kunnes posket ja nenänpää olivat punertavat ja lounaan nälkä alkoi kurnia vatsassa. Käveltiin yhdessä yli kilometri ja vaunujen kanssa muutama lisää.

Tänään mennään vielä maalikauppaan, jotta saadaan puun värinen sängynrunko muuttumaan valkoiseksi. Pinnasänky purettiin eilen pois, koska siinä ei viihdytty 1 vuoteen ja 3 kuukauteen mennessä. Sen tilalle lapsen huoneeseen tulee iso sänky, josta tehdään ihana pesä ja sieltä pääsee pieni itse laskeutumaan poiskin niin halutessaan. Isolla sängyllä mahdutaan myös lukemaan kirjoja.

Sellaisia puuhia tähän päivään. Ja kiitos kaikille kommenteista edelliseen postaukseen. Lisätulojen tienaaminen hoitovapaalla ja osa-aikatyö. Kommentteja ja teidän ajatuksia oli tosi mielenkiintoista lukea. Ratkaisuja on yhtä monta kuin on perheitäkin, niin se vain on. :) Eiköhän meillekin hyvä vaihtoehto löydy!

Kuvien huppupipo saatu blogilahjana Breden Kids.  Pipon sisällä pehmeä merinovillainen vuori, pysyy korvat ja kaula lämpöisinä. <3

Nyt maalikaupoille ja DIY-puuhiin.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

  1. Anonyymi lukija 16.1.2018 at 20:49 - Reply

    Hei Hilla! Sinulla on muuten kiva blogi, mutta yhdestä asiasta haluaisin kuulla ajatuksiasi. Olet päättänyt 1-vuotiaan lapsesi puolesta, että hänen elämänsä on julkista. Oletko ajatellut miltä hänestä voi tuntua vanhempana kun hänestä on julkaistu esim. videota kylvyssä? Olkoonkin vaikka kuinka söpö lapsi, niin hänelläkin on oikeus yksityisyyteensä. Mitä mieltä olet aiheesta? Olisi kiva kuulla ajatuksiasi.