* Kaupallinen yhteistyö HT Collection

Meidän olohuone alkaa valmistua ja kodista tulee päivä päivältä kodikkaampi. Muutto ja remppa ovat olleet muutaman kuukauden projekti, mutta parhaillaan asiat alkavat löytää omille paikoilleen.

Sisustaminen on taas kivaa. Viimeinen vuosi vanhassa kodissa oli sisustamisen suhteen aika hiljaista. Kun tiesin muuttavamme uuteen kotiin lähiaikoina, en enää halunnut panostaa tai miettiä kodin yksityiskohtia sen tarkemmin. Täällä uudessa kodissa sisustusintoni on noussut taas ihan uusiin lukemiin. Vanha pynttääjä nostaa päätään puskasta. On mukavaa hakea inspiraatiota kuvista ja blogeista miettien, voisiko tämä toimia meillä.

Olohuoneen remontti alkoi kellertävän tiilitakan pakkeloinnilla ja maalauksella. Takka on olohuoneessa iso elementti ja vei entisellä olomuodollaan kaiken huomion. Halusin tehdä takasta mahdollisimman yksinkertaisen, joten pakkeloimme sen sileäksi ja maalasimme valkoiseksi. Nyt takka on osa olohuonetta ja sopii kokonaisuuteen paremmin. Kaikki seinät maalasimme puhtaiksi valkoisella maalilla, myös puunväriset kattolistat saivat valkoisen värin. Nyt matkan varrella olen alkanut miettiä, josko maalaisimme olohuoneesta ainakin yhden seinän (ellei enemmänkin) jollain lämpimällä harmaalla tai vaalean ruskealla. Siten kokonaisuuteen tulisi enemmän pehmeyttä. Mutta katsotaan, pääasia on ollut saada pintaremontilla koti kivaksi ja myöhemmin voimme sitten hioa yksityiskohtia paremmiksi. Seinän maalaaminen on nopea juttu, joten se onnistuu myöhemminkin.

Pintarempan jälkeen pääsin sitten sisustamaan ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Entisessä kodissa meillä oli ihana HT Collectionin harmaa Donna-kulmasohva noin pari vuotta. Asunnon ostaja halusi ostaa sohvan asunnon mukana, joten sohva jäi kaupan mukana vanhaan osoitteeseen. Pidin sohvasta niin paljon, että halusin uuden samanlaisen, vähän vain isomman.

Vanhassa kodissa neliöitä oli 54 ja tässä uudessa asunnossamme 101 neliötä. Olohuoneen koko kasvoi, joten oikeastaan se oli vain hyvä, että vanha sohva jäi vanhaan kotiin ja saimme tilata uuden sohvan uusien mittojen mukaan. Ja kyllä, tämä uusi HT Collection beige Donna-kulmasohva on ainakin riittävän iso. Ihanan iso!