7:20

Heräsin siihen kun Daniel lähti töihin. Ovi kolahti kiinni ja askeleet kuuluivat ikkunan takaa. Mieheni lähtee yleensä noin seitsemän jälkeen ja on työpaikalla Helsingissä vähän ennen kahdeksaa. Parina päivänä viikossa hän käy aamulenkille ennen työpäivää ja silloin hän herää kuudelta.

Nousin ylös, kahvi odotti termoksessa ja tein voileivät. Sytytin kynttilät ja nautin yksin ruokapöydän ääressä kodin hiljaisuudesta. Söin leivät ja yhden mandariinin.

8:20

Pikkuässä heräilee. Kuulen ääniä, menen katsomaan ja siellä ollaankin jo hereillä. Otan ihanan lämpimän lapsen sängystä syliini, hän venyttelee ja laittaa kädet kaulani ympärille rutistaen lujaa. Huomenta!

Vaihdan hänelle kuivan vaipan ja samalla laitamme päivävaatteet päälle molemmille. Syötän aamupalan lapselle, pilkottuja hedelmiä, viiliä ja muutama muro sormiruokana.

9:30

Sytytän takkaan tulet ja leikimme olohuoneen lattialla. Yhdessä vaiheessa huomaan lapsella olevan kuulakärkikynä kädessään ja hän pyörittelee sitä sohvaamme vasten. Onneksi ei jäänyt isompaa jälkeä.

Kymmenen jälkeen alan valmistautua lähtöön. Pakkaan käsilaukun ja puemme ulkovaatteet päälle.

10:30

Puoli yksitoista Pikkuässälle oli varattu Kirkkonummelta ensimmäinen hammaslääkäri. Saavumme paikalle, meidät ottaa vastaan ihana hoitaja, jonka kanssa juttelemme vähän hampaiden harjauksesta ja muusta. Sitten lasketaan puhjenneet hampaat, 8 kappaletta. Varaan samalla itselleni ajan suuhygienistille, saan sen jo parin viikon päähän. Tosi kiva, ajattelen!

11:15

Hammaslääkärin jälkeen tulemme kaupan kautta kotiin. Ajan Citymarketin halliin, koska lunta pyryttää niin paljon. Haen muutaman tarvittavan asian ja lisäksi mukaan tarttuu edullisia käsisaippuoita, teetä ja mandariineja.

11:45

Lounas odottaa kotona valmiina. Syömme yhdessä. Minulla vatsa kurni jo. Kauheet nuo tarrat lautasissa, pitäisi rapsuttaa pois. 🙈