Niin vaan hujahti nopeasti tämä viikko ja perjantaissa ollaan. Ollaan oltu lähes koko viikko ihan kotioloissa kaikessa rauhassa, joten mukava kun viikonlopuksi on luvassa vähän ohjelmaa. Tänään illalla Nuppu-siskoni tulee meidän luokse yökylään ja saadaan vaihtaa rauhassa kuulumisia. Nuppu on parhaillaan Turussa opiskelijoiden Pikkulaskiaisessa ja on sieltä tulossa tänään siskon luokse ”rauhoittumaan”. ;)

Huomenna juhlitaan sitten mun 30-vuotiasta Lauri-veikkaa, joka yritti paeta Thaimaan lämpöön juhlistamaan vuosipäivää, mutta eihän me periksi annettu vaan huomenna juhlistetaan myös koti Suomessa pyöreitä vuosia. Mun vanhemmat, isovanhemmat ja sisarukset ovat tulossa, syödään yhdessä ja nostetaan malja veikkapojan kunniaksi. Mulla tuo ikäpaalu häämöttää edessä ensi vuonna. :)

Äsken täällä oli mun ystävä ja hänen kaksi lastaan kylässä – toinen lapsista on vaan muutaman kuukauden ikäinen. Miten pieniä ne onkaan silloin.. Sen ajan nopeasti unohtaa. Ihan näin vuodessakin. :D  Ulkoiltiin ensin ja sitten laitettiin yhdessä ruokaa. Hetki sitten he lähtivät päiväunille omaan kotiin ja minä laitoin Pikkuässän vaunuihin takapihalle nukkumaan. Hän simahti hetkessä kun oli aamun saanut touhuta ja leikkiä.

Siivosin keittiön, järjestelin leluja ja parhaillaan tiskikoneen rauhallinen hyrinä kuuluu keittiöstä. Sellaisissa tunnelmissa lähden valmistautumaan tähän viikonloppuun ja toivotan myös sulle mukavaa viikon vaihdetta. Aamulla katsoin sääennustetta ja luvassa on lunta ja sopivaa pakkasta, joten ihan täydelliset ulkoiluilmat. Nautitaan nyt niistäkin kun lunta on.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog