Tänään on ollut tavallinen päivä. Hyvä tavallinen päivä. Sana tavallinen saattaa joskus kuulostaa tylsältä, siksi lisäsin eteen tuon hyvän. Kalenterissa ei ollut tälle päivälle mitään suunnitelmia eikä menoja. Olen laittanut kotona paikkoja kuntoon ja viettänyt arkea lapsen kanssa.

Varasin viime viikolla kirpputorilta pöydän kahdeksi viikoksi. Muuton jälkeen alkoi tuntua siltä, että uuteen kotiin kulkeutui meidän mukana turhaa tavaraa. Eilen siivosin oman vaatehuoneeni ja keräsin sieltä aika isolla kädellä vaatteita pois.

Vaatteista luopuminen on välillä vähän vaikeaa, ainakin mulle. Huomasin eilenkin pitäväni kädessä muutamia vaatekappaleita, joita en ole käyttänyt kuukausiin – ehkä vuosiin, ja silti en hennonnut heittää kirpparikassiin. Lopulta kävin itseni kanssa aika tiukan keskustelun vaatteiden kohtalosta, koska oikeasti unelmoin sellaisesta siististä ja yksinkertaisesta vaatehuoneesta. Sellaisesta, missä kauniit vaatteet olisi järjestyksessä. Määrällisesti vaatteita ei tarvitsisi olla paljoa, mutta kunhan ne olisivat kivoja, ja sopisivat jollain tavalla myös keskenään yhteen.

Olenko käyttänyt tätä pitkään aikaan? Tykkäänkö tästä edelleen? Mikä tässä on vikana? Voisiko tämä löytää kirpputorin kautta uuden paremman kodin? Olisiko jo aika luopua tästä, kun en ole pitkään aikaan pukenut päälleni? Noita kysymyksiä esitin itselleni ja lopulta sain hyvän kasan vaatteita pois kiertoon.

Luin viime viikolla Anna Vihervaaran blogitekstin kapselivaatekaapista, ja ehkä siitä vähän inspiroiduin. Sillä tiellä tässä kait ollaan. Jos saisi edes 1/10 osan kapselivaatekaappia meidänkin kotiin.

Ja sitten otsikon kohtaan ”vähän uuttakin”. Uutisia nimittän… Reilun parin viikon kuluttua blogini muuttaa uuteen blogikotiin. Uuden osoitteen alle. Blogin sisältö pysyy jatkossakin samanlaisena, sen suhteen (ainakaan suuria) muutoksia ei ole luvassa. Mutta vaihtelu virkistää välillä ja siksi vuosi 2018 on uuden blogikodin vuosi. Pääsen pian kertomaan, minne uuteen osoitteeseen blogini suuntaa täältä Fitfashionilta.

Sitä ennen jätän teidät jännitykseen. ps. saa arvata. ;)

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog