Istuin aamusella kalenterin ääressä suunnitellen tätä viikkoa. Pääsiäinen on ihan nurkan takana ja maaliskuun loppu myös. Lauantaina on viimeinen päivä tätä kuuta ja sitten käännetään lehti huhtikuun puolelle. Kävin tänään myös vähän läpi sitä, miten liikuin ja treenasin maaliskuussa. Asetin lisäksi ensi kuulle muutaman tavoitteen, jotka selviävät tämän blogin lopusta. :)

Aluksi olin jo haudata tämän postausaiheen, sillä olenhan ollut juuri 1,5 viikkoa flunssassa ja täysin urheilematta. Kokonaisuudessaan ei siis mitenkään huikea kuukausi puolimaraton-harjoittelun osalta, mutta sellaista tämä elämä on. Joskus ne flunssat vaan tulee!

Puolitoista viikkoa sitten alkoi flunssa, jonka isoin harmi oli nuha. Sanoisin, että se kävi vähän poskiontelontulehduksen puolellakin, mutta levolla pääsin siitä eroon. Nyt olen taas terveiden kirjoissa ja olo on ollut pari päivää täysin normaali jo. Jos jotain olen vuosien aikana oppinut, niin lepäämisen. Kun tunnen, että olen tulossa kipeäksi, pysähdyn suosiolla ja annan kehon sairastaa. Nuorempana painelin menemään ja yritin sinnitellä vastaan ja siksi flunssat usein venyivät.

Maaliskuun alussa ehdin kuitenkin treenata reilut pari viikkoa hyvällä fiilik