Vaunulenkki jäällä ja pullakahvit Skorpan-kahvilassa

Me saavuttiin eilen Pietarsaareen viikonlopun viettoon Danielin vanhempien luokse. Vietetään samalla vähän niinkuin hiihtolomaa, vaikkei miehelläni lomia olekaan ehtinyt uudessa työssä vielä kertyä. Välillä tekee hyvää vaihtaa maisemaa ja lähteä kotoa pois toiseen ympäristöön. Tulee heti sellainen lomafiilis.

Käytiin tänään vauvulenkillä meren jäällä vanhan sataman kauniissa miljöössä. Pakkasta oli just mukavat kymmenen astetta, eikä pahemmin tuulikaan puhaltanut. Olin topannut itsellenikin paljon päälle ja itseasiassa puolessa välissä tuli vähän kuumakin.

Vaunulenkin päätteeksi suunnattiin Skorpan-kahvilaan perjantain pullakahveille. Voilla leivotut kardemummaiset korvapuustit maistuivat kahvin kanssa herkullisilta ulkoilun jälkeen. Skorpan on tunnelmallinen kahvila, joka on rakennettu pienen taloon Pietarsaaren vanhassa kaupungissa. Suosittelen, jos tiesi joskus vie Pietarsaareen. 🙂

Nyt nautitaan tästä viimeisestä viikonlopusta, kun olen vielä virallisesti kokopäiväisesti hoitovapaalla. Ensi viikolla alkaa päiväkotiharjoittelut, joten uusia tuulia on edessäpäin sekä minulle että Pikkuässälle. Kirjoittelen päiväkotiajatuksista lisää myöhemmin.

-Hilla

0

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *