Suosituimmat juoksuaiheiset postaukseni

Liikunta, hyvinvointi ja juoksu ovat olleet ja tulevat olemaan iso osa blogiani. Juoksu on minulle rakas harrastus jo monen vuoden takaa, joten siitäkin olen useamman tekstin tänne blogiini ehtinyt kirjoittaa. Kokosin tähän tekstiin kaikki suosituimmat tekstini, jotka käsittelevät jollain tavalla juoksua. 🙂

Juoksun aloittaminen – 7 neuvoa aloittajalle.

Näin opit rakastamaan juoksua.

Talvijuoksun oikea varustus.

Treenaaminen puolimaratonille.

Ensimmäinen pitkä juoksulenkki synnytyksen jälkeen.

Tarvitseeko kuntoilija treenipäiväkirjaa?

X-Lander Run juoksurattaat arvostelussa.

Parhaillaan treenaan kohti kevään HCR-puolimaratonia. Nämä kovemmat pakkaset ovat pitäneet minut hiihtoladuilla, mutta kevättä kohden kilometrejä varmasti kertyy taas lenkkarit jalassa enenevässä määrin. Kiinnostaisiko teitä jokin tietty asia juoksussa? Haluaisitko minun kirjoittavan jostain tietystä aiheesta juoksuun liittyen? Vinkkaa ihmeessä kommenttiboksiin. 🙂

-Hilla

You may also like

2 kommenttia

  1. Hei Hilla! Kiitos ihanasta blogista. Olen aivan uusi lukijasi. Viime viikolla olin sairaslomalla pienen leikkauksen jälkeen (josta toivutaan onneksi nopeasti!), makoilin sängyssä ja mietin loppuvuotta ja haaveitani, ja saman tien ilmoittauduin ensimmäiselle puolimaratonilleni Espoon Rantamaratonille syyskuussa. Päädyin blogiisi muistaakseni googlaamalla ”puolimaraton blogi”. Ja onneksi päädyin! Luin tietysti juoksupostaukset heti, mutta heti myös muutaman muun ja tässä viikon sisällä joka päivä lisää. Kirjoitat niin raikkaasti, ja teksteistä ja koko blogista tulee tosi hyvälle mielelle. Kiitos! 🙂 Havannoit myös arkea ihanasti!

    Myös blogisi muut aiheet kiinnostavat, erityisesti lisää ”nuukailuvinkkejä” ja ruokapostauksia toivoisin!

    Juoksuun liittyen kiinnostaisi esim. 1-2 kertaa kuussa lukea miten kevään mittaan HCR:ään treenaamisesi edistyy (& miten treenaat eli treenipäiväkirjaa :)), vinkkejäsi palautumiseen ja kehonhuoltoon, ja mitä otat huomioon ruokavaliossa, kun juokset enemmän.

    Hyvää kevään jatkoa!

    1. Heippa Hanna ja kiitos todella paljon kommentistasi. Tervetuloa blogin pariin ja olipa mukava kuulla tuollaisia sanoja. 🙂 Piristi päivääni todella! Annoit myös hyviä vinkkejä postauksien aiheiksi, varmasti otan noita aiheita käsittelyyn täällä blogissani ja kirjoittelen niistä lisää. Juoksua, treeniä, nuukailua ja ruokavinkkejä. Mukavaa kevään alkua sinulle ja jätähän kommentti joskus toistekin, ihana että olet siellä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *