Muutosta on kulunut nyt aika tarkalleen puoli vuotta. Muutimme tähän nykyiseen Kirkkonummella sijaitsevaan kotiimme lokakuussa 2017. Muuttoa ennen asuimme reilut kaksi vuotta edellisessä asunnossamme Helsingissä. 55 neliön kaksiomme Helsingissä kävi kuitenkin meidän kasvaneelle perheelle pieneksi ja oli etsittävä isompaa. Tie toi meidät puoli vuotta sitten tänne uuteen kotiimme, jossa olemme viihtyneet mainiosti viimeiset kuukaudet.

Meidän uuden kodin olohuone näyttää puoli vuotta muuton jälkeen tältä:

Tila on tullut tarpeen. Nykyinen kotimme on neliö, eli kodissamme on olohuone, kolme makuuhuonetta, keittiö ja tila ruokapöydälle. Lisäksi meillä on kaksi vessaa ja sauna. Pihalla kotimme yhteydessä sijaitsee lämmin varasto, joka kätkee sisäänsä niin harrastusvälineemme kuin lapsen rattaat ja muuta epämääräistä tavaraa.

Pihamme rajoittuu metsään, joka on kaavoitettu puistoalueeksi, joten sinne ei tulevaisuudessakaan nouse uusia taloja tai asuinaluetta. Pääsemme siitä suoraan metsään, vaikka 10 kilometrin polkulenkille. Se oli myös yksi iso syy muuttaessamme tänne tilan ja luonnon perässä.