Tämän sunnuntain suosikiksi pääsee ehdottomasti viikon paras treeni. Illan treeni oli tänään kymmenen kilometriä juoksua reippaasti. Lähdin aika rauhassa, mutta pian huomasin käsillä olevan kulkupäivä, joten annoin rullata reipasta vauhtia. Kymppi taittui tänään aikanaan 50 minuuttia. Tuntui hyvältä, ihan ihmeen hyvältä. Kevyt viikko on tehnyt hyvää. ;) Toisin sanoen, ei ole ollut liikaa aikaa treenata menneen viikon aikana. Tänään oli tuoreet jalat.

Lenkin jälkeen tein meidän takapihan terassilla vielä vähän kuntopiiriä ja liikkuvuutta. Vähän aikaa venyttelin ja totesin samalla, että sitä pitäisi tehdä enemmän. Ihan kuin olisin sanonut samat sanat joskus ennenkin. Mutta pitäisi. Varsinkin takareisiä tuntuu kiristävän kevään juoksukilometrit.

Lenkin aikana mulla oli testissä @suuntosuomi uusi Suunto 3 Fitness, joka mittaa sykkeen suoraan ranteesta. Kello toimi hyvin ja syke näkyi kellossa koko lenkin ajan, mutta jo 3 kilometrin kohdalla kello hälytti kovaan ääneen, että tavoite saavutettu. Naureskelin siinä juuri alkulämmön jälkeen, ettei mun tavoite ihan tässä kolmessa kilometrissä kuitenkaan ollut, joten jatkoin matkaa.

Illan lenkki ja hikitreeni oli oikein oiva lopetus tälle mukavalle viikonlopulle.<3

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

  1. sara 25.4.2018 at 16:00 - Reply

    Moi Hilla! Mitkä nämä sun lenkkarit on ja suosittelisitko?:-)

    • Hilla 26.4.2018 at 14:41 - Reply

      Moikka! Merkki on New balance, löytyy verkkokaupoista ja urheiluliikkeistä. Olen ollut tyytyväinen, tämä jo 5 pari NB:tä mulla. :) Kunhan sieltä löytää vain omalle jalalle sopivan mallin. :)