Tässä pieni kuvakooste meidän eilisillan retkeltä merenrantaan. Me tykätään välillä lähteä ajelulle johonkin uuteen paikkaan ja tehdä pieni kävelylenkki uudessa ympäristössä. Eilen tuumattiin, että ajetaanpa Kirkkonummelta Långvikin tietä eteenpäin ja katsotaan mitä sieltä tulee vastaan.

Vastaan tuli merenrantoja, harmaita maisemia, kauniita kallioita ja metsää. Löydettiin Medvastön rannalta pitkospuut, jotka johtivat lintutornille. Jätettiin auto parkkipaikalle ja tehtiin kävelylenkki katselemaan maisemia lintutornista, kauas ei nähnyt sakean sumun takaa.

Selmuri oli aivan innoissaan pitkospuista -sopiva keskittymis- ja tasapainoharjoitus taaperolle pysyä parin lankun päällä ja katsoa, mihin jalkansa astuu. Vain kerran jalka astui hutiin, mutta siitäkin selvittiin hämmästyksellä.

Keräiltiin käpyjä ja tepasteltiin luonnon rauhassa. Istuttiin rantakivellä, vaikka meressä kenkien uittaminen olisi kiinnostanut vielä enemmän. Kuultiin kurkien huutoa ja kalojen loiskahduksia rantavedessä.

Retki merenrantaan oli hyvä päätös rauhalliselle vapulle. Juteltiin Danielin kanssa, että ensi kerralla varustaudutaan eväiden kera ja tehdään pidempi lenkki. Ihan mahtavaa, että meidän pieni on jo näin iso, että voimme retkeillä yhdessä. <3

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog