Pidimme meidän hääjuhlat viime syksynä marraskuussa. Naimisiin menimme jo vuonna 2016, mutta ehdimme pitää juhlat ystäville vasta vuosi oikean hääpäivän jälkeen. Järjestimme ystäville rennot juhlat ja kirjoitimme kutsuun, ettemme odota tai tarvitse lahjoja. Tärkeintä olisi, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle juhlimaan meidän kanssa.

Mutta kuinkas sitten kävikään. Saimme ihania lahjoja, joista moni oli lahjakortti erilaisiin ravintoloihin illalliselle.

Nyt voin sydämestäni sanoa, että nämä ovat olleet upeita lahjoja, sillä aika ajoin olemme voineet varata ravintolaan  pöydän ja pitää treffi-illan hyvän ruuan ääressä. Luksusta!

Ruuan ääressä olemme usein muistelleet hääjuhliamme ja tottakai myös lahjanantajaa. Eilen illallakin fiilistelimme yhdessä sitä, miten ihalta ihmiseltä ravintolailta oli saatu.

Ravintolassakin on tullut käytyä normaalia useammin, sillä lahjakortit eivät kestä ikuisuuksia.

Monet hääparit toivovat nykyaikana lahjaksi rahaa, mikä sekin on hyvä ja ymmärrettävää, sillä tavaroita meillä kaikilla on jo yleensä ihan riittävästi. Rahan antaminen lahjaksi on toisaalta myös helppoa. Lahjarahat suunnataan usein häämatkaan.

Tämän oman kokemukseni kautta olen silti alkanut miettiä hieman uudella tavalla häälahja-asiaa. Minusta tällaiset kokemukselliset lahjakortit ovat mahtavia, sillä hääjuhlien jälkeinen vuosi tuntuu juhlalta kun pääsee aika ajoin treffeille, hyvästä syystä.😊

Jos ja kun minua kutsutaan tulevaisuudessa hääjuhliin, antaisin mielelläni hääparille lahjaksi jonkun yhteisen kokemuksen. Tai keräsin porukan, jonka kanssa voisimme hankkia häälahjaksi hotelliyön, kylpyläreissun tai jonkun treenipaketin, jos hääpari on tyypiltään sellainen. Sillä rahaakin tärkeämpää on yhteiset hetket. Niitä ei parisuhteessa voi olla liikaa.

Kiitos eilisestä treffi-illasta, jonka olimme saaneet häälahjaksi. ❣️

Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Seuraa Instagramissa