Tällä kertaa Kiinnostavat yrittäjänaiset -haastattelussa vuoronsa saa äitiysfysioterapeutti Maria Jokela. Maria tarjoaa äideille ja vauvoille palveluita, kuten äitiysfysioterapiaa, vyöhyketerapiaa, ravintoneuvontaa sekä rentouttavia hoitoja. Näin jo haastattelun alussa iloitsen sitä, että meillä on Suomessakin äitiyteen perehtyneitä fysioterapeutteja ja asiantuntijoita. Heitä tarvitaan! :)

Olet perustanut oman Äitiysfysioterapeutti Maria -palvelun sekä laajemman Yhdessä Äitiys- ja perhepalveluihin erikoistuneen yrityksen. Milloin ja mistä sait idean perustaa yrityksen?

Tie yrittäjäksi alkoi äitiyslomallani

Aloitin oman yritykseni vuosi sitten tammikuussa oltuani lapsen kanssa 2,5 vuotta kotona. Yrittäjäksi ryhtyminen tuntui ainoalta oikealta tavalta tehdä sellaista työtä, jota todella haluan tehdä. Kun siis vihdoin olin löytänyt jotain itselle merkityksellistä tekemistä.

Tie yrittäjäksi alkoi äitiyslomallani, sillä sitä ennen olin vannonut, etten lama-ajan lapsena ryhdy ikinä yrittäjäksi. 3,5 vuotta sitten meille syntyikin hurmaava poika, joka kärsi ensin koliikista ja sitten vielä erilaisista vatsavaivoista. Yöt olivat vaikeinta aikaa ja valvoimme 2 vuotta välillä useita tunteja yössä ja katselimme yhdessä tähtiä – se oli silloin ainoa toimiva keino rauhoittaa yötä. Ravasimme läpi kaikki avuntarjoajat niin länsimaisen lääketieteen kuin täydentävien hoitomuotojen puolelta. Koin olevani yksin, koska mistään ei löytynyt apua eikä kukaan ottanut kokonaisvaltaisesti tilannettamme haltuun. Tänä aika