Multa on tässä viime viikkoina muutamissa yhteyksissä kysytty, että mitä kesäsuunnitelmia minulla ja meidän perheellä on. Olen vastannut kysyjille totuuden mukaisesti, että ei meillä oikein ole suunnitelmia. Toki ollaan vähän mietitty, mitä olisi kiva tehdä ja mitä voisi tehdä, mutta mitään sen suurempaa meillä ei ole kalenterissa. Ei esimerkiksi ulkomaanmatkaa tai muuta sellaista.

Daniel vaihtoi työpaikkaa alku vuodesta, joten hänellä paloi siinä kertyneet kesälomat. (hurraa) Keksittiin kuitenkin, että Daniel voi pitää heinäkuussa isäkuukauden ja hoitaa samalla Pikkuässää, kun päiväkoti on kiinni. Win-win-tilanne kaikin puolin. Isäkuukausi pitää muutenkin käyttää ennen kuin lapsi on 2 vuotta, joten tulee hyvään saumaan tämä. Ehditään siis lomailla myös koko perheen voimin heinäkuussa. :)

Tähän postaukseen listasin sellaisia juttuja, joita olisi kiva tehdä kesän aikana. Tämä ei ole sellainen must do -lista, vaan enemmänkin ideointia. Mitä olisi mukava tehdä, jos ja kun on aikaa ja mahdollisuuksia. Tänä kesänä aion….

Toisaalta mun mielestä on ihanaa, ettei kalenterissa ole kesälle mitään pakollista tai varattua. Voidaan hypätä autoon ja ajaa sinne, minne nokka näyttää. Tehdä kesäretki jonnekin uuteen paikkaan tai makoilla ihan vaan kotipihalla auringossa ja lukea kirjoja. Mennä fiiliksen mukaan ja viettää kesä, josta nauttii koko perhe.

Tänä kesänä aion….