Eilen illalla olin (entisten)  opiskelukavereiden kanssa syömässä. Yksi pariskunta porukastamme on lähdössä pariksi vuodeksi Pohjois-Amerikkaan työkomentoon, joten pidimme vähän niinkuin läksärit. Ystäväni oli varannut pöydän Taka-Töölöstä trattoria Sognosta, söimme pitsaa ja pastaa ja vaihdoimme kuulumisia koko illan. Ihana lämmin kesäilta,  ja olipa vaan superkiva päästä osallistumaan. Kiitos äidilleni, joka tuli auttamaan lapsen hoidossa.

Menin autolla eilen illalla Helsinkiin, sillä tiesin seuraavan aamun koittavan arkiseen tapaan seiskan pintaan. Näin perheellisenä illanvietot tuntuvat silti tosi kivoilta myös tällä tavoin.

Muut jäivät vielä jatkamaan iltaa, minä päätin siinä puoli kahdentoista aikaa suunnata kotia kohti. Kesäyössä ajaminen tyhjiä teitä pitkin kotiin tuntuu mahtavalta. Kotiin tullessa pesin kasvot ja painoin pääni tyynyyn. Puoli yhden aikaan olin jo unessa, tänään jaksoi oikein hyvin herätä 6.55 kun Pikkuässä ilmoitti aamun alkaneen. Pompusta pystyyn.  😊

Mun äiti oli tosiaan hoitamassa eilen, mutta hän lähti tänään aikaisin aamulla koulullensa kevätjuhlaan ja päästämään lapset kesälomille. Ihana, että muma jaksoi ja pystyi siitä huolimatta eilen tulla hoitoavuksi.

Daniel valittiin Paimion Rastin 1. joukkueeseen Jukolan viestiin ja hänen piti lähteä eilen viimeiselle valmistavalle treenileirille koko viikonlopuksi. Minä en kuitenkaan halunnut perua omaa menoani, joten kiva kun muma pääsi apuun luottohoitajan ollessa muualla.