Heinäkuun ensimmäisen viikon treenit olivat mukavan vaihtelevia. Säät hellivät suurimmaksi osaksi, ja aikaa oli kivasti liikkumiseen. Urheiltiin yhdessä perheen kanssa ja pari kertaa pääsin ihan itsekseni hikeä suodattamaan. Oikein onnistunut treeniviikko siis!

Tällä hetkellä edessä siintää heinäkuun viimeisellä viikolla puolimaraton, joka mulla olisi tarkoitus juosta. Sitä ennen vielä pari pidempää lenkkiä, mutta muuten ajattelin mennä ihan tällä hyväksi todetulla monipuolisella kuntoilulla tämän kesän. Ei sen suurempia aikatavoitteita tai kovia treenejä ennen puolikasta.

Hillan treeniviikko 27/2018

Ma  | Porrasjuoksua: 30 min verryttelyä ja 30 minuutin tehokas porrastreeni Danielin kanssa. Lapsi mukana treenissä.

Ti  | Lepo. Lapsen kanssa ulkoilua työpäivän jälkeen.

Ke  | Kahvakuulan kanssa kiva lyhyt treeni kotipihalla samalla kun ulkoiltiin.

To  | Tunnin juoksulenkki Danielin kanssa, Pikkuässä oli juoksurattaissa. 10 km, 1 h.

Pe  | Lepo.

La  | Pyöräilyä 36 minuuttia tosi reippaasti pyöräkärryn kanssa, samalla kun Dan