Postasin tänne mun Instagramiin uuden ideani, viikottaisen treenihaasteen, jonka pääsette tekemään mun kanssa. En edes vielä itsekään tiedä, mitä kaikkea tulen keksimään.

Idea lähti siis siitä, kun saan yksityisviesteillä aina silloin tällöin kuvia, kun joku on innostunut liikkumaan mun Instagram-kuvan innoittamana. Muutenkin mielelläni näkisin, miten siellä ruudun toisella puolella sporttaillaan. Että olisi vähän enemmän  kaksisuuntaisuutta, vuorovaikutusta teidän kanssa. Sitten keksin, että josko yhteinen hashtag, jonka alle jokainen voi treenejään tägäillä. Katsotaan innostutteko mukaani. Tässä siis vielä sama teksti, jonka jaoin Instagramissa.


Tiedättekö mitä, olis tosi kiva nähdä, millaisia treenejä TE teette! Miten te mun Instagram-seurailijat liikutte? Miten te saatte sporttaamalla hien pintaan, hyvän olon palkinnoksi tai rentoudutte luonnossa liikkumalla.
▪️
Olis tosi kiva pitää yhteistreenejä, mutta Suomi on liian iso maa, että kaikki pääsisi mukaan väliltä Hangosta Nuorgamiin. Siksi keksin ratkaisun: yhteisen hashtagin ja viikottaisen treenihaasteen, jonka saa itse kukin tehdä kun parhaiten ehtii. Ootko mukana?
▪️
Ajattelin, että voisin antaa teille about viikottain jonkun kivan #hillasblogtreeni -haasteen ja postata siitä kuvan. Sitten kun sinä teet samaisen treenin tai jotain sinnepäin, jakaisit ig-kuvan fiiliksineen ja lisäisit hashtagien joukkoon #hillasblogtreeni jotta pääsisin näkemään treenejä ja jaettua inspistä.
▪️
Jos tällä tavoin syksyn pimeinä iltoinakin jaettaisiin motivaatiota ja inspistä toisillemme, niin tavoite olisi saavutettu. Tykkäilen ja kommentoin teidän kuvia, jos vaan kuvasi on julkinen, että pääsen näkemään sen. ☺️
▪️
Eka treenihaaste liittyy kuvan mukaan portaisiin. Löydätkö seuraavan viikon aikana portaat ja saisit tehtyä niissä jonkun hyvän, oman kuntosi mukaisen harjoituksen? Jään odottelemaan, josko joku nappaa tästä kiinni #hillasblogtreeni 😅😍👍

T. Hilla