Heipsan keipsan! Se on kuulkaas niin, että vihdoin taisin keksiä ratkaisun, jolla pääsen blogini kanssa sellaisesta (ajoittain läsnäolevasta) epämääräisestä vellovasta olosta eroon. Aion nimittäin tästä lähtien nakata kalenteriini tietyt toistuvat julkaisupäivät, jolloin blogiini ilmestyy uutta materiaalia eli uusi teksti kuvineen teille luettavaksi.

Tästä lähtien nuo julkaisupäivät ovat TIISTAI, TORSTAI ja SUNNUNTAI. Eli kolme kertaa viikossa. Noina päivinä tiedät odottaa blogiini uutta materiaalia.

Tiistain ja torstain postaukset aion ajastaa blogiin iltapäivälle, sunnuntain postauksen julkaisen jo aamupäivän puolella.

Miksi näin? Siskoni vinkkasi, että ota hei Hilla tubettajista mallia. Heillä on tietyt päivät, jolloin seuraajat voivat odottaa uutta videota. Miksei bloggaajallakin voisi olla sama juttu? Ja tottakai voi! Siksipä minä teen jatkossa näin.

Kolme kertaa viikossa

Osittain syy on myös se, että haluan blogini seuraamisen olevan myös helpompaa teille. Kun tiedätte, että kanavalleni tänne hillastenlund.com:iin ilmestyy uutta tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin, niin osaat halutessasi tulla niitä silloin lukemaan.

Ja onhan minulla toki oma lehmäkin ojassa. Oma hyvinvointini. Blogi on minulle rakas harrastus, mutta osittain myös työtä. Sen yhdistäminen päivätyöhön, taaperoarkeen ja omiin harrastuksiin on jokseenkin palapeli – kiva sellainen, mutta välillä kiireinen.

Näillä tietyillä etukäteen päättämilläni postauspäivillä pääsen eroon esimerkiksi perjantai-iltana tai lauantaiaamuna siitä tunteesta, että ”pitäisi” kirjoittaa blogi. Eipäs tarvitse! Tai jos ja kun haluan, voin siinä hetkessä kirjoittaa sunnuntain tekstin etukäteen valmiiksi. Yhden illan aikana on myös mahdollista kirjoittaa kolme tekstiä valmiiksi, jos joskus on sellainen tilanne.

Olen huomannut, että onnistunut bloggaaminen vaatii suunnitelmallisuutta ja tässä nyt yksi askel siihen suuntaan. Perheellisenä ja työssäkäyvänä voin tällä mallilla paremmin varmistaa, että jaksan tulevaisuudessakin ylläpitää tätä elämänmakuista sivustoani. Koska kyllä minä haluan blogia kirjoittaa, on vain mietittävä, miten sen teen!

Tästä uudistuksesta huolimatta blogitekstit kumpuavat jatkossakin samasta elävästä elämästä, vaikka tulevatkin nyt järjestelmällisemmin tiettyinä päivinä.

Miltä tämä sinusta lukijana kuulostaa? Kaavailin eilen myös Exceliin postauskalenteria oman tekemisen tueksi, siellä on tyhjiä koloja, joten ehdota ihmeessä, jos haluat sinne jonkin tietyn toivepostauksen.

Torstaiterkuin, Hilla

Nämä kuvat kuvasin meidän pihalta tällä viikolla. Kaunis se on syyskuukin. :)