Syyskuun ensimmäinen on täällä. Se tarkoittaa, että kesä on viimein virallisesti takanapäin. Syksyä kohti mennään. Saa sytytellä kynttilöitä, kaivaa lämpöisiä torkkupeittoja ja villapaitoja kaappien perältä.

Ihanaa. Varsinkin mahtavan kesän jälkeen.

En ole koskaan osannut valita lemppari vuodenaikaa. Keväällä tuntuu, että se on kevät, kesällä kesä ja niin edelleen. Vastaukseni muuttuu vuodenajan mukaan. Se ehkä tarkoittaa, että tykkään jokaisesta ja etenkin siitä, että meillä Suomessa on kaikki neljä vuodenaikaa.

Rikkautta.

Tänään mulla on ollut myös aikaa tehdä vähän blogikalenteria. Suunnitella sitä, mitä tulevan kuukauden aikana voisin tänne kirjoitella. Se auttaa arjen kiireiden lomassa, kun on jonkinlaisia suuntaviivoja tiedossa.

Ideoista ja aiheista ei tosin ikinä ole ollut puute, lähinnä aika on ollut pullonkaula. ✨

Katselin myös viime kuun analytiikkaa ja se kertoi, että suosituin postaus oli se rahaan ja kuukauden kuluihin liittyvä postaus. Raha, talous ja ihan tavis elämä selkeästi kiinnostaa, vaikka treenivinkkejä enemmän toivotaankin. Myös postaus, jossa kerroin uusista duunikuvioistani on ollut viime aikojen suosituimpia.

Mutta, sinähän se kuluttaja ja lukija olet, joten mulle saa aina laittaa viestiä, josko toivot kirjoittavani jostain tietystä aikeesta. 🌿Yritän ainakin ottaa niistä koppia. 😊

Ihanaa alkavaa syyskuuta ja mahtavaa kun olet jälleen täällä.💕

Hilla