Yhteistyössä Hotel Sveitsi.

Pääsin viime lauantaina viettämään liikuntapäivää neljän reippaan naisen kanssa Hotel Sveitsiin. Liikuntapäivä oli mukavan aktiivinen ja sain todeta taas kerran, miten kivaa on nähdä blogin lukijoita joskus livenä ja vaihtaa vähän ajatuksia. Useimmiten siellä on vastassa samanhenkisiä tyyppejä, joilla on samanlaisia kiinnostuksen kohteita. Ja se ei taida olla yllätys, koska useinhan ihmiset lukevat sellaisia blogeja, jotka liippaavat läheltä niitä omia juttuja.

Minulle tarjoutui mahdollisuus järjestää liikuntapäivä yhteistyössä Hotel Sveitsin kanssa ja kuullessani siitä päätin heti, että mukaani lähtee muutama seuraajani. Arvoin Instagramissa nämä neljä paikkaa ja ilokseni sain kaikilta naisilta vastauksen: Jes, tottakai tulen! Tuo lauantaipäivä sopi kaikille ja viime viikonloppuna sitten kokoonnuimme rapsakkana syyskuun aamuna viettämään liikunnallista päivää.

Vuosi sitten remontoitu ja täysin uudistunut Hotel Sveitsi Hyvinkäällä tarjosi liikuntapäivällä hienot puitteet. Lisäksi päivää olivat järjestämässä SeikkailuSveitsi ja Fit Park Sveitsi, jotka toimivat hotellin yhteydessä.

Päivä alkoi seikkailuradalla

Kokoonnuimme aamulla hotellin aulassa ja nautimme ajomatkojen jälkeen kakkosaamupalaksi isot lasit smoothieta. Kello kympin aikaan pääsimme aloittamaan SeikkailuSveitsissä seikkailuradan, joka on rakennettu läheiseen mäntymetsikköön. Taivas oli täysin sininen ja pilvetön, joten tuollaiselle ulkoliikunnalle sattui ihan täydellinen päivä.

Puimme varusteet päälle ja saimme lyhyen opastuksen, miten valjaiden kanssa toimitaan seikkailuradalla, joka on rakennettu puun runkojen väliin usean metrin korkeuteen. Valjaiden Smart-lukkojen ansiosta eteneminen seikailuradalla on turvallista, koska radan vaijereista on mahdotonta päästää molempia lukkoja yhtä aikaa irti.