Keittiöremontti edistyi ensimmäisen viikonlopun aikana siinä määrin, että tänään päätettiin aamupäivällä lähteä ulkoilemaan Linlon ulkoilualueelle. Mun vanhemmat tulivat meitä jo perjantaina auttamaan ja ovat olleet isoksi avuksi koko viikonlopun.

Remppa alkoi sillä, että siivosimme mun äidin kanssa keittiön kaapit, tyhjensimme puolet ja järjestelimme uudelleen. Vanhat poistetut kaapit löytyvät nyt varastosta ja jaksettiin vielä eilen illalla laittaa varastokin kuntoon. Eilen oli tehokas päivä, vaikka itse sanonkin. ;)

Talviaikaan on taas siirrytty. Aamut ovat valoisampia, mutta iltaisin tulee jo hämärä viiden aikaan. Pimeyteen on alettava taas tottua. Lunta ei ole näin etelään vielä kertaakaan satanut, mutta sitä odotellessa.

Viikonlopun ruokina on ollut nachopelti, makaronilaatikko ja lohikeitto. Kaikki sellaisia helppoja vatsantäyttöruokia, joita on ollut helppo valmistaa tässä puoliksi rempan alla olevassa keittiössä.

Vaikka ollaankin suunnistajia, niin ei meillä sen parempaa suuntavaistoa ole ilman karttaa. Tänään oltiin metsässä tehty aikalailla 180 asteen käännös ja mun suuntavaisto oli puolessa välissä lenkkiä jo ihan sekaisin. Oli katsottava Google-mapsista koordinaatit ja sitten taas jatkettiin takaisin autolle päin. Toki auringon sijainnistakin pystyy päiväsaikaan vähän katsomaan suuntaa.