Yhteistyössä Desenion kanssa.

Saan yleensä pari kertaa vuodessa sellaisen sisustusvimman, että haluan vaihtaa tyynyjen päällisiä, verhoja ja tekstiilejä kauden värien mukaan. Useimmiten nämä ajankohdat ajoittuvat syksyyn ja kevääseen. Kyse ei ole useinkaan mistään sen suuremmasta, vaan lähinnä sellaisia pieniä juttuja, joilla saan kotiin vaihtelua tai uutta ilmettä syksyiseen kotiin.

Tällaiset sisustuspuuskat saattavat olla tuttuja siellä ruudun toisellakin puolella? Vaihteletteko te aika ajoin pieniä juttuja kodissanne? Esimerkiksi nyt syksyllä kaikki murretut värit, kynttilät ja villaiset torkkupeitot houkuttelevat minua.

Edellä mainittujen lisäksi myös tauluja on helppo vaihtaa. Olen huomannut, että sillä on iso vaikutus, minkä värisiä tauluja seinillä on ja toistuuko niissä vaikka samat värit muun sisustuksen kanssa. Näissä Desenion tauluissa on se kiva juttu, että samoihin kehyksiin voi hankkia useamman paperisen julisteen, joita voi vaihdella sitten vuodenaikojen mukaan.

Muistan, että Helsingin kodissa meillä oli seinillä vain mustavalkoisia julisteita ja ne jotenkin sopivat siihen pieneen olohuoneeseen hyvin. Musta-valkoinen oli riittävän yksinkertaisia.

Uutta ilmettä syksyiseen kotiin

Nyt täällä Kirkkonummen kodissa haluaisin ottaa enemmän värejä käyttöön sisustuksessa. Sellainen ajatus minulla on, mutta en ihan vielä tiedä miten sen käytännössä toteuttaisin. Vasta harjoittelen. Toki jotenkin hillitysti, mutta mielelläni sallisin kotiini saapuvan enemmän värejä, ettei kaikki vain olisi mustaa ja valkoista, kuten edellisessä kaksiossamme.

Näiden Desenion taulujen avulla on ollut helppo kokeilla erilaisia taulukollaaseja seinille ja siten vaihdella koko huoneen tunnelmaa. Sillä nimittäin on vaikutusta koko sisustukseen, onko seinillä graafista yksinkertaisuutta, boheemia kukkaloistoa vai luonnollisia valokuvia. Desenion sivuilla on muuten sellainen työkalu, jolla voi suunnitella oman kuvitteellisen taulukollaasin. Ainakin minulle siitä oli apua, kun yritin mallailla, mitkä taulut sopisivat keskenään yhteen. Jokaista julistetta on lisäksi monen kokoisena ja kaikkiin saa tarvittaessa valita haluamansa kehykset: mustaa, valkoista, ruusukultaa, hopeaa, puuta…

Löysin sivuilta paljon ihania tauluja. Loppujen