Postaus tehty kaupallisessa yhteistyössä Breden Kidsin kanssa.

Meidän Pikkuässä käy päiväkotia, jossa ulkoillaan reilusti päivän aikana. Se on meidän mielestä ihan mahtava juttu. Kun viemme hänet päiväkotiin aamulla, jää hän suoraan aamukahdeksalta jo ulos leikkimään. Aamupalan olemme syöneet valmiiksi kotona. Sitten he ulkoilevat koko aamupäivän ja menevät hieman ennen lounasta sisälle.

Lounaan jälkeen päiväkodin rutiineihin taitaa kuulua satuhetki, jonka jälkeen on päiväunien aika. Päiväunien jälkeen iltapäivällä on sitten leikkiä ja välipalaa sisällä, kunnes he taas menevät ulos isolle aidatulle pihalle leikkimään. Keskimäärin ulkoilua tulee päiväkodissa useampi tunti päivässä. Iltapäivällä on niin mukavaa hakea kotiin lapsi, jonka posket punottavat ulkoilusta ja joka on saanut juosta ja liikkua kylliksi päivän aikana.

Useimmiten kun tulemme kotiin, on meillä iltaruoka jo valmiina odottamassa, sillä Pikkuässällä on useimmiten neljän jälkeen jo kova nälkä ja välipalan sijaan on parasta syödä heti oikeaa ruokaa. Ennen lapsen syntymää saatoin monestikin mennä urheilemaan tai tekemään jotain työpäivän jälkeen, mutta nykyään työpäivän jälkeen suunta on heti kotiin lämmittämään tai laittamaan ruokaa. Niin ne ajat muuttuu! Kauppareissujen suunnitelmallisuus on tästä syystä nykyään astetta tarkempaa, koska meidän lapsella kun on nälkä, niin silloin on nälkä ja siinä vaiheessa ei enää voi lähteä Prismaan ostoksille ja pohtimaan, että mitähän tänään syötäisiin.

Ulkoilu on mukavaa, kun varusteet ovat kunnossa

Mutta sitten takaisin siihen, mistä tämä juttu lähti eli päiväkodin ulkoiluun ja ylipäätään lapsen ulkoiluvaatetukseen. On ihana jättää Pikkuässä aamulla päiväkodin portille, kun tiedän hänen päällään olevan lämpimät ulkoiluvaatteet, korvat ja kaula hyvin suojassa sekä välikerrastona pehmeää merinoa. Kun lapsella on laadukkaat varusteet ja hyvät kerrastot villaa toppahaalarin alla, niin mikäs siinä on ulkoillessa. Kyllähän se on meillä aikuisillakin ihan sama juttu. Myös pään ja käsien lämpimänä pysyminen on tärkeää.

Tämä kuvien Breden Kidsin merinovillavuorellinen kypärämyssy on saanut päiväkodin henkilökunnaltakin kiitosta, koska se pysyy siellä missä pitääkin eli suojaamassa päätä, ja näyttää vieläpä tosi kauniilta. Meillä on ollut näitä merinovuorellisia kypärämyssyjä käytössä jo viime talvena, nyt vain Pikkuässän pään kasvettua päivitimme saman tuotteen isompaan kokoon ja uuteen kuosiin. Tämän kuosin lisäksi tilasin myös yhden keltaisen ja yhden harmaan kypärämyssyn, jotta voimme myös tuulettaa tai tarvittaessa pestä näitä käytön välissä.