Oltiin tänään porukalla seinäkiipeilemässä pari tuntia Salmisaaren liikuntakeskuksessa. Vetelin ihan spiderwomanina seiniä ylös, kunnes lihasvoimat aika pian muistuttelivat, että hyvää ja tehokasta urheilua se on tämäkin. 😊 Ja mikä siinä oli kivointa, vaihtelu. Vaihtelu omista tutuista lajeista, joita ovat juoksu ja salilla käyminen. Vaihtelu todellakin virkistää.

Näitä tällaisia kivoja urheilulajeja on paljon, vaikka itse sujuvasti jumittaakin niissä omissa, tutuissa ja turvallisissa lajeissa. Kun kävelin Salmisaaresta Ruoholahden metroasemalle, niin mulla oli jotenkin todella piristynyt ja energinen olo, kun oli tehnyt jotain rutiineista poikkeavaa. Tämä marraskuun pimeys ei tuntunut missään, kun oli juuri viettänyt valoisassa kiipeilyhallissa pari tuntia hyvässä seurassa.

Siitä mulle tulikin ajatus herätellä sekä itseäni, että teitä. Milloin sinä oot viimeksi urheillut tai liikkunut jotain tutusta liikuntamuodosta poikkeavaa? Et ehkä liian usein? Mulla on sulle piristävä marrashaaste, käy kokeilemassa jotain uutta tai erilaista lajia, parasta vielä jos saat kaverit seuraksi. 🤗🙌

Mä tässä pohdiskelin, mitä sellaiset lajit voisi olla: ratsastus, kurling, kössi, tennis, sulkapallo, keilaus, uinti, uimahyppy, tanssitunti, vaellus, luistelu, hiihto. Kun omia rajoja ja taitoja saa aikauisena ihmisenä vähän testailla, niin ainakin mun mielestä se on todella palkitsevaa ja innostavaa.

Tän päivän kiipeily herätti minussa ainakin sellaisen ajatuksen, että milloin pääsen taas uudelleen tai milloin varaisin mulle ja miehelleni vaikka tenniskentän ja mentäis yhdessä pallottelemaan. 💓 Viimeiset pari vuotta pienen lapsen kanssa ollaan menty aika vuorotellen liikkuen, mut pitkästä aikaa ois ihana tehdä jotain uutta ihan kahdestaan. Ehkä seuraavan kerran kun mennään isovanhempien luo, niin buukkaan meille jotain kivaa yhteistä tekemistä liikunnan parissa.

Mitä lajia sä suosittelisit? Tai mikä laji on yllättänyt sinut positiivisesti? 😊

Vaihdoin äsken metrosta junaan ja nyt olen vielä hetken bussissa Espoosta kotiin Kirkkonummelle.

Mukavaa illan jatkoa, kuullaan taas!

-Hilla

Seuraa Instagramissa