Kuvailen melko paljon hetkiä ja tilannekuvia puhelimella, kuten varmaan aika moni meistä. Harva kuva kuitenkaan päätyy minnekään, vaan ne jäävät vain muistoiksi omaan puhelimeen ja mieleen. Puhelinkuviin kätkeytyy kuitenkin ihania hetkiä, sellaisia pieniäkin, joita kokosin tähän postaukseen viidentoista kuvan verran menneiltä parilta kuukaudelta. :)

Välillä selailen vanhoja kuvia puhelimesta ja palailen samalla ajassa ja tapahtumissa taaksepäin.

15 puhelinkuvaa ja ajatukset niiden takaa

1. Olin joku arki-iltapäivä lähdössä hakemaan Pikkuässää päiväkodista vähän ennen neljää. Taivaalla kajasti kaunis vaaleanpunainen hehku juuri kun aurinko oli laskemassa.

2. Viime sunnuntaina aamupalan jälkeen pakkasimme termospullon ja pipareita reppuun ja suuntasimme retkelle Linlon-ulkoilualueelle. Tätä siltaa pitkin kävelimme saarelle, jossa kulkee kivoja pieniä polkuja. Pikkuässä käveli ja istui osan matkaa rattikelkan kyydissä.

3. Siskoni ja Pikkuässä, joka halusi pukea samanlaisen otsapannan päähän kuin kummitädillään. No totta kai!