15 puhelinkuvaa ja ajatukset niiden takaa

Kuvailen melko paljon hetkiä ja tilannekuvia puhelimella, kuten varmaan aika moni meistä. Harva kuva kuitenkaan päätyy minnekään, vaan ne jäävät vain muistoiksi omaan puhelimeen ja mieleen. Puhelinkuviin kätkeytyy kuitenkin ihania hetkiä, sellaisia pieniäkin, joita kokosin tähän postaukseen viidentoista kuvan verran menneiltä parilta kuukaudelta. 🙂

Välillä selailen vanhoja kuvia puhelimesta ja palailen samalla ajassa ja tapahtumissa taaksepäin.

15 puhelinkuvaa ja ajatukset niiden takaa

1. Olin joku arki-iltapäivä lähdössä hakemaan Pikkuässää päiväkodista vähän ennen neljää. Taivaalla kajasti kaunis vaaleanpunainen hehku juuri kun aurinko oli laskemassa.

2. Viime sunnuntaina aamupalan jälkeen pakkasimme termospullon ja pipareita reppuun ja suuntasimme retkelle Linlon-ulkoilualueelle. Tätä siltaa pitkin kävelimme saarelle, jossa kulkee kivoja pieniä polkuja. Pikkuässä käveli ja istui osan matkaa rattikelkan kyydissä.

3. Siskoni ja Pikkuässä, joka halusi pukea samanlaisen otsapannan päähän kuin kummitädillään. No totta kai!

4. Aattoaamuna joulupuuroa, joulukuusi ja se odottava aattoaamun tunnelma.

5. Uutena vuotena ulkoilemassa fammon kanssa Pietarsaaressa.

6. Joululomalla loikoiltiin yöpuvussa sohvalla, kutiteltiin toisiamme ja tehtiin erilaisia ilmeitä puhelimen kameralle. Koska se vaan on niin hauskaa 2-vuotiaan mielestä.

7. Faffa ja Pikkuässä pipareita leipomassa. Tarkkaa puuhaa.

8. Tämä kuva taitaa olla marraskuun alusta kun purimme vanhaa keittiötä. Kipsipölyä ja laattojen siruja kaikkialla, mutta silti laitettiin ruokaa rempankin keskellä. Ei tarvinnut turvautua mikroruokaan kuin kerran tai pari.

9. Joulupukki hymyilyttää ja vetää vakavaksi. Päättele vaikutus kasvoilta.

10. Pipolätkää joululomalla. Danielin serkku oli pari tuntia kolannut mökillä järven jäältä lunta pois, että päästiin pelailemaan. Erätauolla syötiin munkkeja ja juotiin vadelmalimua.

11. Kuviin taltioituu myös fiiliksiä. Muistan, kuinka tässä kuvassa olin inspiroitunut ajatuksesta, että työkuviot muuttuisi tammikuun alussa.

12. Tänään olin reissussa Tampereella ja söimme uudessa keittiömestari Arto Rastaan Periscope-ravintolassa lounaan. Upea paikka korkeuksissa ja ikkunoista avautui näkymä Tampereen ylle.

13. Jälkkärinä paahdettua valkosuklaavanukasta ja jauhettua pistaasia. Maistui!

14. Lounaaksi miedolla lämmöllä ja höyryllä kypsennettyä lohta ja risottoa. Lautanenkin oli kaunis.

15. Rakensimme lumiukon ensilumesta. Pikkuässä meni seuraavana aamuna katsomaan lumiukkoa ikkunasta, mutta lämmin keli oli jo ehtinyt sulattaa ja kaataa sen. Hän kysyi: kuka on vienyt lumiukon? Ja sitten taas selitettiin sääilmiöitä ja niiden vaikutuksia lumiukkoihin. ☺️☃️⛄

Siinä ne 15 kuvaa, jotka löytyivät puhelimeltani. Palataan puhelinkuviin taas joku toinen kerta.

Terveiset täältä junasta, olen juuri matkalla Tampereelta kotiin. Mukavaa torstai-iltapäivän ja illan jatkoa sinulle! 💕

-Hilla

+17

You may also like

2 kommenttia

    1. Oi, kiitos Satu. Käynpä sinunkin blogista lukemassa tuon postauksen. <3 Ihanaa tiistaita sinne! :)

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *